Ο απολογισμός της ΝΕΠ για το τουρνουά πόλο «Splash»

Δευτέρα, Νοέμβριος 20, 2023 - 8:00μμ
Τι δηλώνουν Κοντάκος και Αργυρόπουλος
Το τουρνουά πόλο «Splash» ολοκληρώθηκε και ο προπονητής των ομάδων Μίνι Παίδων και Παίδων της ΝΕΠ Θανάσης Κοντάκος έκανε τον απολογισμό για τα μικρά «δελφίνια».
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΝΕΠ: «Ηταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά Splash στα οποία έχουμε δώσει παρών κι αυτό λόγω των πολλών ομάδων που συμμετείχαν και ιδιαίτερα των ομάδων από το εξωτερικό που έδωσαν διεθνή χαρακτήρα στη διοργάνωση. Η ομάδα Μίνι Παίδων χρειάζεται πολύ δουλειά για να δέσουμε περισσότερο μεταξύ μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τα φιλικά παιχνίδια προκειμένου να κατανοήσουν τα παιδιά και τους ρόλους τους μέσα στην ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Εδειξαν πάθος και έβγαλαν κάποιες καλές συνεργασίες μέσα στην πισίνα τις οποίες δουλεύουμε στην προπόνηση. Σε ό,τι αφορά τους Παίδες τα παιδιά έπαιξαν πολλά ντέρμπι με πολύ καλές ομάδες. Πήραμε κάποια παιχνίδια στο γκολ. Ετσι χτίζεται και ο χαρακτήρας της ομάδας. Θα δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ. Είδα την εξέλιξη των παιδιών. Αυτό με ενδιέφερε πιο πολύ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στα δυο τμήματα για τη μαχητικότητά τους και για τη δουλειά τους στις προπονήσεις».
Στο πλευρό του Θανάση Κοντάκου στον πάγκο της ΝΕΠ ήταν ο Χάρης Σπανογιάννης.
Οι έφηβοι
Η εφηβική ομάδα πόλο της ΝΕΠ κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες και την 7η θέση στην τελική κατάταξη στο τουρνουά πόλο «Splash», το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αμαλιάδα. Ο προπονητής των «δελφινιών» Χρήστος Αργυρόπουλος έκανε τον εξής απολογισμό μετά το πέρας των αγώνων: «Ηταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά για τους Εφήβους μας. Δυστυχώς λόγω ασθένειας και των δυο τερματοφυλάκων μας, μόνο στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκε και μάλιστα με αρκετές ημέρες αποχής από την προπόνηση, ο Βασίλης Ζώτος, ο οποίος πήγε πολύ καλά. Μπορέσαμε και δουλέψαμε σε αρκετές τακτικές τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό τριήμερο για εμάς. Θα συνεχίσουμε την συμμετοχή μας σε τουρνουά την επόμενη εβδομάδα στον Αλιμο με αντιπάλους τις ομάδες της Ηλιούπολης και της Γλυφάδας».
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που κολυμπούν και πισίνα
Υποστήριξη: SilkTech