Παπαθεοδώρου: «Να εξελιχθούμε και να μείνουμε ενωμένοι»

Πέμπτη, Οκτώβριος 19, 2023 - 9:30μμ
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Προμηθέα κόντρα στην Οπάβα

Με μία συγκλονιστική (και ιστορική) εμφάνιση, ο Προμηθέας οργάνωσε «πάρτι» στην Πάτρα εις βάρος της Οπάβα, την οποία διέσυρε με σκορ 115-66, ξεκινώντας δυναμικά την παρουσία του στο BCL!
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των Πατρινών, τονίζοντας πως έδειξαν εξαιρετική εικόνα σε όλο το ματς, ωστόσο πρέπει να μείνουν ενωμένοι για τη συνέχεια.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της "Cosmote TV":
Για την εντυπωσιακή νίκη επί της Οπάβα: «Είχαμε τον έλεγχο από την αρχή του ματς και στην άμυνα και στην επίθεση και πετύχαμε μια άνετη νίκη. Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για εμάς στο BCL».
Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν άφησε το πόδι από το... γκάζι: «Είχαμε συζητήσει με βάση το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα. Σήμερα ήμασταν πειθαρχημένοι και σοβαροί για 40', είχαμε καλή εικόνα για μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».
Για τους στόχους του Προμηθέα: «Ο στόχος του Προμηθέα είναι ξεκάθαρος. Έχουμε νέους παίκτες και νέο επιτελείο και θέλουμε να γίνουμε ομάδα γρήγορα. Έχουμε καλά σημάδια. Είναι νωρίς, είμαστε 1,5 μήνα μαζί, αλλά έχουμε εξαιρετικούς αθλητές - χαρακτήρες. Τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί και να μείνει ενωμένη ακόμα και στις δύσκολες στιγμές».
Για το πλάνο με την αξιοποίηση των νέων παιδιών στους Πατρινούς: «Από τη στιγμή που υπάρχει ανταπόκριση από τα νέα παιδιά, πράγμα που δείχνουν στην προπόνηση με διάθεση, κίνητρο, φιλοδοξία και αγάπη στην ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να μην στηρίξουμε τους Έλληνες παίκτες. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, είναι ξεκάθαρο. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά και να τα κάνουμε μέλη του κορμού του Προμηθέα».

Υποστήριξη: SilkTech