43ο ραλλυ Αχαιός: Μικρές αλλαγές στην διαδρομή

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 13, 2023 - 2:09μμ

Το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον αγώνα ''43ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ΄΄, που προσμετρά στο Κύπελλο Ραλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδας και Πρωτάθλημα Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Μικρές αλλαγές από την αρχική διαδρομή ανακοινώνει η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, εργασίες στο οδόστρωμα που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί και δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκαν, μας αναγκάζουν στην απόφαση της τελευταίας στιγμής.
Η διαδρομή μεταβάλλεται σε 11.800 μέτρα στο συνολικό μήκος της.
Το φιλόξενο και γραφικό Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλανδρίτσας, θα φιλοξενήσει το Service Park και θα είναι το επίκεντρο του Αγώνα στον Δήμο Ερυμάνθου, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Η ειδική διαδρομή του αγώνα, θα είναι τρεις (3) φορές επαναλαμβανόμενη και θα ξεκινάει, 100 μέτρα μετά τον κόμβο που διασταυρώνεται η επαρχιακή οδός Πατρών-Καλαβρύτων, με την επαρχιακή οδό Αιγίου-Χαλανδρίτσας που οδηγεί στο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτσας, με προορισμό το χωριό Θωμαίικα, όπου μετά από 11.800 μέτρα θα είναι ο τερματισμός.
Η συνολική διαδρομή του αγώνα αναλυτικά, είναι η εξής. Από το Servicepark στον κεντρικό δρόμο του χωριού Χαλανδρίτσα, μέσω της επαρχιακής οδού Πατρών - Καλαβρύτων οδηγούμαστε στην αφετηρία του αγώνα, που βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Αιγίου – Χαλανδριτσας, 100 μέτρα μετά την διασταύρωση. Η διαδρομή συνεχίζει με αλλαγή πορείας προς το Δημοτικό σχολείο Χαλανδριτσας και φτάνει στον τερματισμό της ειδικής πριν το χωριό Θωμαίικα, απλή διαδρομή προς Βεταίικα, Δεμέστιχα, Αγρίδι και μέσω της Ε.Ο. Πατρών-Καλαβρύτων, με προορισμό το service park στο χωριό Χαλανδρίτσα.
Η Οργανωτική Επιτροπή σύντομα θα ανακοινώσει με σχετικά Δελτία Τύπου και άλλες λεπτομέρειες για πληρώματα, ομάδες και θεατές.

Υποστήριξη: SilkTech