Πόλο: Η τελική φάση στο Μικρο Παίδων/Κορασίδων

Παρασκευή, Ιούνιος 16, 2023 - 10:29πμ
Στον όμιλο Πελοποννήσου ο ΝΟΠ και η ΝΕΠ

Εννιά (9) ομάδες μετέχουν στην Τελική φάση των αγώνων υδατοσφαίρισης Μικρο Παίδων / Κορασίδων (Κ9) που διεξάγονται το τριήμερο 16-18 Ιουνίου.
Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικό Ιλίσιο):Ηλυσιακός, Παναθηναϊκός, ΝΟ Χανίων
Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικό Ιλίσιο):Εθνικός Πειραιά, Ποσειδών Σαλαμίνας, ΝΟ Βουλιαγμένης
ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ («Αντώνης Πεπανός» / Πάτρα): ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας

ΝΕΠ:

Το διήμερο 16-17 Ιουνίου διεξάγεται στην πόλη μας η β΄ φάση (τελική) του ομίλου της Πελοποννήσου του πρωταθλήματος Μίκρο αγοριών και κοριτσιών κάτω των 9 ετών.
Τα «δελφινάκια» μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα του πόλο μέσα από τους αγώνες που θα δώσουν την Παρασκευή στις 6μ.μ. με αντίπαλο το ΝΟΠ στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» και το Σάββατο στις 12π.μ. στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ με αντίπαλο την ομάδα του ΝΟ Καλαμάτας.
Ο νέος προπονητής του τμήματος και αθλητής της αντρικής ομάδας της ΝΕΠ, Χάρης Σπανογιάννης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Σημασία σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει η κατάκτηση της νίκης, αλλά η μύηση των παιδιών στο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Τα παιδιά μέρα με τη μέρα βελτιώνονται μέσα από τις προπονήσεις και προετοιμάζονται για τα μεγαλύτερα ηλικία τμήματα υποδομής. Εν κατακλείδι αυτό που θέλω σαν προπονητής της νέας ομάδας, καθώς στο πρωτάθλημα συμμετέχουμε για δεύτερη χρονιά, είναι να χαρούν τα παιδιά μας τους δύο αυτούς αγώνες όπως έκαναν και στους αγώνες της προηγούμενης φάσης».

Υποστήριξη: SilkTech