Δανιήλ: «Από του χρόνου να επιλέγεται το γήπεδο του τελικού από την αρχή και να υπάρχουν ρήτρες»

Σάββατο, Μάιος 27, 2023 - 11:00πμ
Το ποια θεωρεί την ιδανική λύση ενόψει της νέας σεζόν για τον τελικό του Κυπέλλου, ανέφερε ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ

Για τα δεδομένα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος -θέμα που πέρασε από... 40 κύματα (και) τη φετινή σεζόν- μίλησε ο Πατρινός Άγγελος Δανιήλ.
Ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, μιλώντας στο «Metropolis 95,5», παρέθεσε την άποψή του επί του θέματος τονίζοντας πως η λύση είναι αφενός να επιλέγεται το γήπεδο από την αρχή, αφετέρου να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες των δύο πλευρών και της διοργανώτριας Αρχής. Επίσης, εξήγησε το γιατί θεωρεί ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί διπλός τελικός.
Η τοποθέτηση του Άγγελου Δανιήλ:
«Όταν σε ένα γήπεδο δεν υπάρχει κόσμος δεν είναι γιορτή. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν κόσμο. Έγινε με 700 αστυνομικούς, τι να πούμε... Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.
Με συγχωρείτε. Κανένας Δήμος Βόλου δεν διοργάνωσε τον αγώνα. Αν δείτε την προκύρηξη, θα καταλάβετε τι λέει η σχετική παράγραφος. Διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ και το γήπεδο που επιλέγει είναι στη διάθεση της διοργανώτριας. Είναι πολλά, για να μην κάποιοι βγαίνουν ήρωες, η Ομοσπονδία δεν θέλει να μπει σε άλλες διαδικασίες. Άρα οι φανφάρες και οι μεγάλες δηλώσεις είναι περιττές.
Η λύση είναι να επιλέγεται το γήπεδο από την αρχή και να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες των δύο πλευρών και της διοργανώτριας και όλοι να ξέρουν πού θα διεξαχθεί ο τελικός. Η Αστυνομία θα επεμβαίνει σαν τρίτη. Για διπλό τελικό το λέμε εύκολα για να αποφύγουμε τις ευθύνες. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε απονομή, θα υπάρχουν άλλα προβλήματα».

Υποστήριξη: SilkTech