ΝΟΠ: Η ομάδα μινι-παίδων πέρασε στα τελικά

Δευτέρα, Μάιος 22, 2023 - 11:30μμ
Οι δέκα ομάδες που προκρίθηκαν στην Τελική φάση

Οι διακρίσεις για τα τμήματα πόλο του ΝΟΠ συνεχίζονται, καθώς μετά την ομάδα παίδων (Κ15) και την ομάδα εφήβων (Κ17) και η ομάδα μινι-παίδων πέρασε στα τελικά.
Με 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες η ομάδα μίνι παίδων (Κ13) του ΝΟΠ προκρίθηκε πρώτη και μόνη από τον Oμίλο Πάτρας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Ομίλου της Πάτρας:
ΝΟΠ - ΝΕΠ 09-03

Ηταν η 5η φετινή νίκη του ΝΟΠ στα ηλικιακά πρωταθλήματα επί της ΝΕΠ (9-3 και 7-6 στους μίνι, 16-9 και 17-5 στους παίδες, 6-5 στους μίκρο), ενώ έχει τέσσερις ήττες (14-12 στους νέους, 15-9 και 22-11 στους εφήβους, 8-1 στους προμίνι).

ΝΟΠ – Μίλων 12-07
Για την ομάδα του ΝΟΠ αγωνίστηκαν οι αθλητές:
1. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2. ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
3. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ
4. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
5. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
6. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
7. ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8. ΜΟΛΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
9. ΜΥΡΙΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
10. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
11. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12. ΝΤΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
13. ΠΑΠΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
14. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
15. ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΝΑΣ
16. ΡΑΜΜΟΣ ΙΑΣΩΝ
17. ΡΟΓΚΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
18. ΣΚΕΠΑΡΝΙΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
19. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
20. ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
21. ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
22. ΤΣΙΟΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
23. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, πισίνα και κείμενο
"Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές και στον προπονητή τους Μιχάλη Μπαρτζελά ! Θερμές ευχαριστίες στους εφόρους του τμήματος Μαρία Παπούλια και Γιώργο Κυριακόπουλο για την συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία, καθώς και στον Αλέξανδρο Χάλα (αθλητή στην ομάδα εφήβων) που βοηθά στην καθημερινή προπόνηση του τμήματος. Πολλά μπράβο επίσης και στους γονείς των αθλητών για την συνεχή υποστήριξη στην ομάδα" αναφέρει ο ΝΟΠ σε σχετική του ανάρτηση.

Οι δέκα ομάδες που προκρίθηκαν στην Τελική φάση - Αποτελέσματα, βαθμολογίες

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι αγώνες της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13) και στους έξι Ομίλους και αναδείχθηκαν οι δέκα (10) ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση (9-11/6).

Είναι οι: ΝΟ Χανίων, ΓΣ Περιστερίου (από τον Α' Όμιλο Αττικής), Παναθηναϊκός, ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Β' Όμιλο Αττικής), Ακαδημία Ηρακλείου, Ολυμπιακός (από τον Γ' Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, Νέος Ηρακλής (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας), ΝΟ Λάρισας (από τον Όμιλο Βόλου).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του διημέρου και οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους Ομίλους:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Περιστερίου, Νέας Σμύρνης):

Εθνικός Πειραιά - ΝΟ Χανίων 4-10, ΝΟ Βουλιαγμένης - ΓΣ Περιστερίου 6-9, Εθνικός Πειραιά - ΓΣ Περιστερίου 9-9, ΝΟ Χανίων - ΝΟ Βουλιαγμένης 9-1, ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Χανίων 6-11, ΝΟ Βουλιαγμένης - Εθνικός Πειραιά 4-4.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Χανίων 9

2. ΓΣ Περιστερίου 4

...............................

3. Εθνικός Πειραιά 2

4. ΝΟ Βουλιαγμένης 1

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Νέας Σμύρνης, Φαλήρου):

Παλαιό Φάληρο - Πανιώνιος 9-2, Παναθηναϊκός - ΑΝΟ Γλυφάδας 5-2, ΑΝΟ Γλυφάδας - Παλαιό Φάληρο 5-4, Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 11-2, Παλαιό Φάληρο - Παναθηναϊκός 4-13, Πανιώνιος - ΑΝΟ Γλυφάδας 2-6.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Παναθηναϊκός 9

2. ΑΝΟ Γλυφάδας 6

..............................

3. Παλαιό Φάληρο 3

4. Πανιώνιος 0

Γ' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ιλίσιο):

Ηλυσιακός - Ακαδημία Ηρακλείου 12-17, Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 9-10, Ηλυσιακός - Ολυμπιακός 6-12, Ακαδημία Ηρακλείου - Απόλλων Σμύρνης 12-6, Ολυμπιακός - Ακαδημία Ηρακλείου 4-11, Απόλλων Σμύρνης - Ηλυσιακός 6-7.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Ακαδημία Ηρακλείου 9

2. Ολυμπιακός 6

......................................

3. Ηλυσιακός 3

4. Απόλλων Σμύρνης 0

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο):

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 3-15, Νέος Ηρακλής - Άρης 14-3, Πανσερραϊκός - Άρης 2-5, ΠΑΟΚ - Νέος Ηρακλής 10-10, Άρης - ΠΑΟΚ 2-21, Νέος Ηρακλής - Πανσερραϊκός 26-2.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΠΑΟΚ 7

2. Νέος Ηρακλής 7

............................

3. Άρης 3

4. Πανσερραϊκός 0

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):

ΝΕ Πατρών - ΝΟ Πατρών 3-9, ΝΕ Πατρών - Μίλων 17-7, Μίλων - ΝΟ Πατρών 7-12.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Πατρών 6

.........................

2. ΝΕ Πατρών 3

3. Μίλων 0

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου):

ΟΥΚ Βόλου - ΝΟ Λάρισας 6-10, ΟΥΚ Βόλου -ΣΑΠΚ Νεάπολης 16-10, ΣΑΠΚ Νεάπολης - ΝΟ Λάρισας 9-15.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Λάρισας 6

........................

2. ΟΥΚ Βόλου 3

3. ΣΑΠΚ Νεάπολης 0

Η ΝΕΠ

Το Σάββατο 20 Μαΐου ολοκληρώθηκε η γ΄ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων. Ο Ομιλος της Πάτρας αποτελούνταν από 3 ομάδες, ΝΕΠ, ΝΟΠ και Α.Ο Μίλωνας διασταύρωσαν τα ξίφη τους με έπαθλο την 1η θέση του Ομίλου που οδηγούσε μόνο αυτή (!) στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Η ΝΕΠ με απολογισμό μια νίκη και μία ήττα γνώρισε τον αποκλεισμό από την τελική φάση. Τα αποτελέσματα:
ΝΕΠ-ΝΟΠ 3-9 και ΝΕΠ-ΜΙΛΩΝ 17-7
Τα παιδιά της οιμάδα πόλο Μίνι Παίδων της ΝΕΠ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους καθ'όλη τη διάρκεια και των δύο παιχνιδιών και κέρδισαν εμπειρίες για τη συνέχεια της πορείας τους στα ηλικιακά πρωταθλήματα.
Σε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κοντάκος δήλωσε «Σαν νέα ομάδα που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο θεωρώ ότι οι αθλητές μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια όσο αναφορά στις προπονήσεις και είμαι πολύ περήφανος για την τυπικότητα και την προσήλωση στον στόχο που ήταν να πάμε στην τη φάση του πρωταθλήματος, κάτι που καταφέραμε. Αφού κατακτήσαμε τον στόχο θέσαμε νέο στόχο την τελική φάση, τον οποίο δυστυχώς δεν καταφέραμε, αφού η Ομοσπονδία επέλεξε φέτος να περάσει και ομάδα από τον όμιλο της Πάτρας και όχι δύο που όπως γίνεται κάθε χρόνο. Εμφανιστήκαμε πολύ αγχωμένοι στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΝΟΠ και τελικά χάσαμε δίκαια αλλά μέσα από τέτοιες ήττες διδάσκεσαι πολλά. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε πολύ δυνατά γιατί μπορεί σαν ομάδα να θέτουμε στόχους βάσει των φάσεων του πρωταθλήματος, αλλά ο βασικός και κυρίαρχος στόχος είναι η εξέλιξη των αθλητών ατομικά σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και ομαδικά στο χρήσιμο της νοοτροπίας και της ομαδικότητας για ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο μακροπρόθεσμα».

Υποστήριξη: SilkTech