Το "αντίο" της Α.Ε. Αιγίου στον Αργύρη Αρβανίτη

Παρασκευή, Μάιος 19, 2023 - 7:30μμ
Ο Αργύρης Αρβανίτης μεγαλούργησε ως παίκτης με τον Παναιγιάλειο τα «χρυσά» χρόνια της Ά Εθνικής

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της Α.Ε. Αιγίου η είδηση ότι έφυγε από κοντά μας μια μεγάλη δόξα του Αιγιώτικου ποδοσφαίρου ο Αργυρής Αρβανίτης:

"Ο Αργύρης Αρβανίτης μεγαλούργησε ως παίκτης με τον Παναιγιάλειο τα «χρυσά» χρόνια της Ά Εθνικής. Στην Α.Ε. Αιγίου βρέθηκε ως προπονητής το 1987 και από τη ΄Γ κατηγορία μέσα σε 3 χρόνια οδήγησε και πάλι την ομάδα μας στην 'Α κατηγόρια. Συνολικά έμεινε για 7 χρόνια στην ομάδα δημιουργώντας την μεγάλη Α.Ε. Αιγίου της δεκαετίας του ΄90.Για την ομάδα μας ο Αργύρης θα είναι πάντα ένας εμβληματικός προπονητής που μας τίμησε με την παρουσία του στο τιμόνι της ομάδας μας. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Καλό σου ταξίδι Αργύρη".

* Ο θάνατός του σε ηλικία 76 ετών σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, στην οικογένεια του Παναιγιαλείου και της ΑΕ Αιγίου αλλά και του αιγιώτικου ποδοσφαίρου γενικότερα. Ο Αργύρης Αρβανίτης υπέστη έμφραγμα καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του ενώ δύο μήνες πριν είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Υποστήριξη: SilkTech