Θαρραλέος Πασσάς: «Η άνοδος οφείλεται στην σκληρή δουλειά»

Πέμπτη, Μάιος 11, 2023 - 7:30μμ
Πανηγυρική άνοδο στην Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Πατρών

Πανηγυρική άνοδο στην Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Πατρών, ο οποίος επικράτησε την Κυριακή και στη Θεσσαλονίκη του Άρη με 12-6 κι έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α2 Ανδρών.
Μια πολύ ιστορική ομάδα, η οποία επιστρέφει αήττητη εκεί όπου ανήκει. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και μπήκε στην σειρά των Play-Off κερδίζοντας και τα τέσσερα παιχνίδια που βρήκε μπροστά της.
Ο ΝΟ Πατρών θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΟΦΘ-ΝΕΟΤΕΧ στον μεγάλο μονό τελικό της Α2 Ανδρών.
Ο παίκτης του ΝΟΠ, Θαρραλέος Πασσάς, μίλησε  για την νίκη της ομάδας του η οποία χάρισε την άνοδο της ομάδας τους στην μεγάλη κατηγορία και δήλωσε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άνοδο! Ήταν μια δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές. Απο την αρχή είχαμε ως στόχο την άνοδο και τα καταφέραμε. Αυτό οφείλεται στην σκληρή προπόνηση καθόλη την διάρκεια της χρονιάς που έγινε κάτω από τις οδηγίες του νέου μας προπονητή και με την στήριξη της διοίκησης. Αυτό που μένει είναι να φέρουμε το κύπελλο στην Πάτρα για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα που είμαι από μικρό παιδί να γυρίσει εκεί που ανήκει».


Pisina.net

Υποστήριξη: SilkTech