Το Σκακιστικό Τμήμα της ΕΑΠ έκλεισε 10 χρόνια

Τρίτη, Μάιος 9, 2023 - 8:00μμ
Η ανάρτηση του Κώστα Σιέμπου

Το Σκακιστικό Τμήμα της ΕΑΠ έκλεισε 10 χρονια και επίσημα.

Σε ανάρτησή του ο αρχηγός -προπονητής της ομάδας σκάκι της Κώστας Σιέμπος, αναφέρει σχετικά: "Το καλύτερο δώρο έγινε σήμερα νικώντας στο ντέρμπι της 1 αγωνιστικής για τον προκριματικό όμιλο Α εθνικής στο σκακι ανάμεσα στην ΕΑΠ και την ΝΕΠ. Η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει με 6,5-3,5 και βρίσκετε με το ενάμιση πόδι στην Α εθνική κατηγορία. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του τμήματος το σωματείο μας έχει καταφέρει επιτυχίες που όταν ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια ούτε εγώ και αδελφός μου δεν το πιστεύαμε σήμερα λοιπόν σαν αρχηγός της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω οτι Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών έφτασε να κερδίζει τον σεβασμό και να είναι πρώτη με την αξια της και με το ήθος των παικτών που έχουμε τιμή να παίζουν γις την ομάδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σωτηρη Χριστοδούλου φίλο αδερφό και πατέρα 2 παιδιών του πανορμιτη και της γεωργίας που κοσμούν το ελληνικό σκακι και το σωματείο μας,Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καινούριο εφορο του σκακιστικού τμήματος που έδωσε νέα ώθηση και δυναμική στο τμήμα Αθανάσιο Καρρα και για τέλος θα ήθελα να πω οτι είμαι περήφανος που έχω δίπλα μου άτομα σαν τον αδελφό μου Χάρη Σιεμπο την κολώνα μου το στήριγμα μου που είναι πάντα εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η νίκη η σημερινή είναι αφιερωμένη με πολύ αγάπη στην Κωνσταντινα Τζακωστα είναι δέκα χρόνια μαζί μου είναι η πρώτη που ήρθε στο σωματείο μας και έχει ζήσει τα πέτρινα χρονια έχει ζησει εμένα και δεν ξέρω πως με άντεξε ..!!!!και εγώ αυτήν στα άσχημα και στα όμορφα ..!!!και ΠΑΝΤΑ δεν με άφησε ποτε ΜΟΝΟ μου ...!!ηταν ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ μου ..!!! Μακαρι όλοι οι γονείς του κόσμου να έχουν τέτοια παιδιά με αρχές αξίες σεβασμό και αγάπη στον προπονητή τους και σε αυτό που κάνουν ..!!!!!

Υποστήριξη: SilkTech