Ο τρομερός ΝΟΠ επέστρεψε στην Α1 Εθνική μετά από έξι χρόνια!

Δευτέρα, Μάιος 8, 2023 - 12:00πμ
Νίκησε τον Άρη Θ. και πάλι με νταμπλ σκορ

Φοβερός ο ΝΟΠ νίκησε το βράδυ της Κυριακής με 12-6 τον Άρη στο Ποσειδώνιο στη Θεσσαλονίκη με νταμπλ σκορ και πάλι (12-6) κάνοντας έτσι το 2-0 στους ημιτελικούς της Α1.

Έτσι εξασφάλισε την επάνοδό του στην Α1 Εθνική μετά από έξι στείρα χρόνια στην Α2 (είχε νικήσει 10-5 στην Πάτρα, η σειρά ήταν στις 2 νίκες). Παράλληλα θα παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος, για το γόητρο και την 1η ή 2η θέση.

Δικαίωση για τους παίκτες του ΝΟΠ, πολλοί εξ αυτών πιτσιρικάδες, τον προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη και τον συνεργάτη του Βασίλη Λαμπάτο και φυσικά τη διοίκηση των Μάνεση, Φιλόπουλου, Γεωργαρά και τόσων ακόμα.

Το ξαναλέμε, ο ΝΟΠ του χρόνου θα αγωνιστεί και πάλι, για 75η φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα πόλο!

Τα 8λεπτα: 4-1, 7-3, 9-6, 12-6.

Άρης: Ζαρκάντζας 1, Παπαδόπουλος 2, Μπασέλ 2, Σολογάνης 1.
ΝΟΠ: Κανελλόπουλος 2, Γεωργαράς 3, Παπαχριστόπουλος 2, Ανδρικόπουλος 1, Βικάτος 2, Πασσάς 2, Βυθούλκας, Γκότσης, Πολλάτος, Μπετχαβάς, Δρίζης, Σοφός, Λαμπάτος, Αγγελόπουλος, Τσασερλής.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τα συγχαρητήρια της στη διοίκηση, τα μέλη, το προπονητικό επιτελείο και πρωτίστως στους αθλητές του ΝΟΠ, που μετά από έξι χρόνια κατέκτησαν την ανόδο στην Α1 κατηγορία πόλο.
Η ΠΑΕ συγχαίρει την ομάδα του ΝΟΠ για την εξαιρετική τους φετινή πορεία, που τους έφερε την άνοδο στη κορυφαία κατηγορία του πόλο της χώρας μας και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΑΠΟΛΛΩΝ

Η οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών για την επιστροφή του εκεί που ανήκει! Στην Α1 Εθνική της υδατοσφαίρισης, που είναι η φυσική του θέση.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών είναι από τους πυλώνες του αθλητισμού της πόλης με μακρά διαδρομή και τεράστια ιστορία στον χώρο του υγρού στίβου. Κάθε επιτυχία του μας κάνει όλους χαρούμενους και μας γεμίζει υπερηφάνεια.
Χαίρε ΝΟΠ, χαίρε Πάτρα!

Πάτραι Α.Π.Σ.
Ο ιστορικός Ναυτικος Ομιλος Πατρων - ΝΟΠ, ένας σύλλογος που έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, επέστρεψε εκεί που ανήκει! Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια!

ΝΕΠ

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η μεγάλη αθλητική οικογένεια της ΝΕΠ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Ναυτικό Ομιλο Πατρών για την επάνοδό του στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο. Η άνοδος αποτελεί μια σημαντική επιτυχία που συμπαρασύρει ολόκληρο το πόλο της Πάτρας προς τα εμπρός. Πολλά μπράβο σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες του ΝΟΠ για την επιτυχία τους και ευχόμαστε νέες διακρίσεις και στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πόλο.

Ν.Δ.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Κουνάβης, οι Τομεάρχες, τα μέλη και οι εθελοντές της συγχαίρουν την ιστορική ομάδα πόλο του ΝΟΠ για την επάνοδο της στην Α1 Κατηγορία, εκεί που ανήκει. Παράλληλα, εκφράζουν τη βεβαιότητα τους ότι ο ΝΟΠ θα γράψει νέες λαμπρές σελίδες τόσο στην ιστορία του Ναυταθλητισμού, όσο και σ' αυτήν του Πατραϊκού Αθλητισμού.

ΩΡΑ

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Ρώρος Γιώργος και τα μέλη της παράταξης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα του ΝΟΠ για την κατάκτηση της ανόδου μετά έξι χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.
Η επιστροφή του ΝΟΠ στην κορυφαία κατηγορία κάνει υπερήφανους όλους τους Πατρινούς γιατί συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης μας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες για την προσπάθεια να οδηγηθεί ο ΝΟΠ εκεί που του αξίζει.

ΠΕΑΚ

Ο πρόεδρος Νικος Παπαδηματος και τα μέλη της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Πάτρας εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στη διοίκηση ,τα μέλη ,το προπονητικό επιτελείο και κυρίως στους αθλητές του Ν.Ο.Π. για την εξαιρετική τους φετινή πορεία που είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο στη κορυφαία κατηγορία του πόλο της χώρας μας .
Μια θέση που αδιαμφισβήτητα ανήκει η ομάδα της Πάτρας μας.
Από τη μεριά μας ήμασταν,είμαστε και θα είμαστε οι θεματοφύλακες τέτοιων προσπαθειών με οποίο τρόπο μπορούμε . Ευελπιστούμε και σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που να εδραιώσουν τη πόλη και την ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο και στους άνδρες

Α.Ε.Π. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ:
Συγχαρητήρια για την επιστροφή σας στην Α1 εθνική κατηγορία. Μια ιστορική ομάδα της πόλης μας επιστρέφει στην φυσική της θέση, στην κορυφαία κατηγορία της χώρας στο πόλο.
Συγχαρητήρια σε όλους σας !!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Τις πιο θερμές ευχές της στον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Πατρών για τη θριαμβευτική άνοδο της ομάδας πόλο στην Α1 εθνική κατηγορία, εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Η νίκη της ομάδας στον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, της έδωσε την πρόκριση μετά από έξι χρόνια. Ο ΝΟΠ γέμισε χαρά τους Πατρινούς και τη μεγάλη οικογένεια του υγρού στίβου.
"Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στις οικογένειές τους, στον προπονητή κ. Δημήτρη Κραβαρίτη και στους παράγοντες της ομάδας του ΝΟΠ για τη μεγάλη επιτυχία της επιστροφής στην κατηγορία που ανήκει", δήλωσε η κα Αλεξοπούλου.

ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΧΗΛΗ

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών για την άνοδό της στην Α1 κατηγορία της Εθνικής Πόλο εκφράζει με ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αχαΐας Αθηνά Τραχήλη.
«Μας κάνατε υπερήφανους όλους μας με την μεγάλη σας επιτυχία και την άνοδό σας στην Α1 Εθνική Πόλο. Συνεχίζεται να τιμάτε την διαδρομή μιας ομάδας που ανέβηκε επί σειρά ετών στο βάθρο γράφοντας ιστορία» αναφέρει η κα Τραχήλη εκφράζοντας τα εύσημα στον προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη και στο σύνολο των αθλητών του ιστορικού Ομίλου.
«Η επιτυχία των Πατρινών αθλητών του υγρού στίβου αποτελεί το επιστέγασμα της πολυετούς προσπάθειας φέρνοντας την ομάδα στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η πειθαρχία, η προσήλωση στον στόχο και η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Αξίζουν τα εύσημα σε όλους και εύχομαι από καρδιάς πάντα νίκες στην ιστορική μας ομάδα», συνέχισε η κα Τραχήλη, σημειώνοντας πως «η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον αθλητισμό, ως διέξοδο για τη νεολαία μας και με πολλαπλά οφέλη για όλους».

ΚΑΙ Ο ΟΦΘ

Τεράστια ημέρα για τον ΟΦΘ/ΝΕΟΤΕΧ, ο οποίος επικράτησε στη Λάρισα με 8-7 του τοπικού Ναυτικού Ομίλου και επιστρέφει και πάλι στην Α1 Ανδρών!

Η αναμέτρηση ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνει ισόπαλο με 2-2. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν... γκάζι και με επί μέρους σκορ 1-5 ξέφυγαν αρκετά.
Ο ΝΟ Λάρισας προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, ωστόσο τα τρία τέρματα που πέτυχε στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν αρκούσαν, με αποτέλεσμα ο ΟΦΘ/ΝΕΟΤΕΧ νσα πανηγυρίζει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.
Οκτάλεπτα: 2-2, 1-5, 1-1, 3-0.
ΝΟ Λάρισας: Κουλουκτσής 1, Στεργίου Δ. 1, Στεργίου Γ. 2, Διερκουριαλής 1, Πατούνας 1, Μότσιας 1.
ΟΦΘ/ΝΕΟΤΕΧ: Ιωσήφ 1, Νάνος 1, Παυλίδης Ευάγγ. 1, Παυλίδης Χρ. 5

* Θα ακολουθήσει και ο τελικός για τις θέσεις 1-2, που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα (καθώς και οι δύο ομάδες θα είναι στην Α1) σε μονό ματς σε ουδέτερη έδρα (19/5) και ο μικρός τελικός για την κατάταξη 3-4.

Υποστήριξη: SilkTech