Ο κακός χαμός σε αγώνα βόλεϊ

Κυριακή, Απρίλιος 30, 2023 - 12:05μμ
Έπεσαν μπουνιές

Το... "έλα να δεις" έγινε το Σάββατο στον τρίτο και τελευταίο τελικό  ανάμεσα στον Ερμή Πατρών και την Πάτρα Βόλεϊ για το τοπικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ανδρών.

Όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα όσα ντροπιαστικά έγιναν στο 23-20 υπέρ του Ερμή στο 4ο σετ.

Τότε έπειτα από έναν μεγάλο σε διάρκεια πόντο παίκτης του Ερμή πλησίασε την κερκίδα και πανηγύρισε έντονα. Εκεί βρέθηκαν «οπαδοί» της ομάδας Πάτρα Βόλεϊ και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και ένας «οπαδός» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και με γροθιά χτύπησε το βοηθό προπονητή του Ερμή, Νίκο Κορδό και...ξώφαλτσα παραλίγο να χτυπήσει και τον Γιώργο Χριστόπουλο!

Μετά την ένταση έφτασε στο γήπεδο και η αστυνομία έτσι ώστε να βοηθήσει να ολοκληρωθεί ομαλά ο αγώνας.Το παιχνίδι διεκόπη σχεδόν για 20 λεπτά, 15 σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Φύλλο Αγώνα και κλήθηκε η Αστυνομία στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος», στο οποίο φιλοξενήθηκε το παιχνίδι.

Δεν έγινε καμία σύλληψη.

Ακολούθως με περιπολικό ο Νίκος Κορδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, αφού όταν δέχτηκε τη γροθιά βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα όπως ειπώθηκε επρόκειτο να υποβάλλει μήνυση με την προοπτική η συνέχεια να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Τα σετ: 22-25, 23-25, 25-17, 25-22, 15-12.

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑ-ΒΟΛΕΪ
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΕΡΜΗ
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας ΠΑΤΡΑ volleyball
Που έφτασε στον τελικό μετά από 8 μήνες δημιουργίας
Μπράβο στα παιδιά μας που άντεξαν 8 παιχνίδια σε 20 μέρες ..
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις επόμενες μέρες...
Υποστήριξη: SilkTech