Το διασυλλογικό πρωτάθλημα των Παίδων - Κορασίδων (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Κυριακή, Απρίλιος 30, 2023 - 11:48πμ
Η Σταθοπούλου (Ολυμπιάδα) στον τερματισμό των 200μ.

Οι οχτώ από τους συνολικά 16 ομίλους των διασυλλογικών Αγώνων Ανδρών- Γυναικών Κ18 έγιναν χθες και οι υπόλοιποι οκτώ γίνονται σήμερα σε πόλεις της χώρας.

Νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία για μια δυνατές αναμετρήσεις και για την επίτευξη των ορίων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Οι αγώνες έγιναν με μεγάλη συμμετοχή και δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις.

Ο 7ος όμιλος φιλοξενήθηκε (29/4) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και μετείχαν τα σωματεία Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα:

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ: Δυναμικό ξεκίνημα είχαν οι αθλητές του Αθηνόδωρου στα πρωινά αγωνίσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ18 της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που γίνεται σήμερα 29 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα. Συγκεκριμένα η Ασημίνα Σκαπετοράχη κάνοντας ατομικό ρεκόρ στα 2.000 μ. με φυσικά εμπόδια (8.01.60), κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Επίσης το χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ στα 400 μ. (60.85 ) κέρδισε η Μαρίνα Λαμπίρη ενώ δεύτερη στο ίδιο αγώνισμα ήταν η Χρυσούλα Παπαπέτρου με επίδοση 63.93. Χρυσό κέρδισε και η Παναγιώτα Μεντζελοπούλου στα 100 μ. με εμπόδια με επίδοση 14.79. Δεν ανέβηκαν στο βάθρο αλλά είχαν πολύ καλή παρουσία στα 100 μ. ο Αλέξανδρος Μεντζελόπουλος (12.29) και ο Αναστάσιος Καρανικόλας (12.71). Έπεται συνέχεια με τα απογευματινά αγωνίσματα.

ΦΛΟΓΑ4*100 κοριτσιών-αγοριων, συγχαρητήρια πολλα. Κλείσαμε δυναμικά!!!!!

ΠΑΛΑΤΙ ΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Είχε δίκιο για όσα είπε για την αρτιότητα και την εν γένει κατάσταση του Σταδίου, ο Μίλτος Τεντόγλου.
Παλάτι είναι το Στάδιο κι αυτό αντανακλά στις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής, του Τάκη Πετρόπουλου και του Κώστα Πελετίδη (κι ας μην το θεωρούμε, στην εποχή που ζούμε, πως κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο).
Όμως για να είμαστε απόλυτα σωστοί, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που έχει κάνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. και ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ, ήδη από το 2000 όταν ξεκίνησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, η ανακατασκευή του. Από το να έχει 9 διαδρόμους έως και τον εξοπλισμό του.
Στελέχη του ΣΕΓΑΣ (Σεβαστής, Σταματόπουλος, Αποστολόπουλος) και κυρίως της ΕΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο Βαγγέλη Τζελάτη έδωσαν αγώνα για να εξοπλιστεί το Στάδιο και να φιλοξενήσει μεγάλες στιβικές διοργανώσεις.
Τα ίδια που είδαμε και στου Λαδόπουλου, την άρτια αυτή στιβική εγκατάσταση, στις εγκαταστάσεις του Δήμου, εγκαταστάσεις - υπόδειγμα, οι μοναδικές στην Πάτρα, αξιοποίησης βιομηχανικού κουφαριού. Από το 2002 ήδη.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech