Βαρύς ο πόνος για τον χαμό του Ηλία Χριστόπουλου

Δευτέρα, Απρίλιος 24, 2023 - 12:01πμ
Εφυγε πρόωρα

Ένας σπουδαίος Απολλωνιστής και άνθρωπος, ο Ηλίας Χριστόπουλος, «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από γενναία αλλά άνιση μάχη που έδωσε τα τελευταία δύο χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Ο Ηλίας Χριστόπουλος αγαπούσε παθολογικά τον Απόλλωνα και είχε προσφέρει πολλά σε δύσκολες εποχές, ενώ είχε παίξει και χάντμπολ στον Ολυμπιακό Πατρών.

Διατέλεσε παράγοντας, αλλά βοήθησε και χορηγικά τους «μελανόλευκους».
Ήταν αγαπητός στην κοινωνία της Πάτρας, οικονομολόγος, διατηρούσε λογιστικό γραφείο. Με την σύζυγό του Ιωάννα είχαν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αποκτώντας τρία παιδιά, τον Γιάννη, την Ιφιγένεια και τον Γιώργο.

Για τον χαμό του Ηλία Χριστόπουλο συλλυπητήρια ανακοίνωση ο Απόλλων, η οποία έχει ως εξής:
«Θλίψη στην οικογένεια του Απόλλωνα έχει σκορπίσει η είδηση για τον θάνατο ενός ακόμη μέλος της, του Ηλία Χριστόπουλου.
Η πρώτη επαφή του Ηλία Χριστόπουλου με τους "μελανόλευκους" ήταν από τις μικρές ομάδες του Απόλλωνα, όπου συμμετείχε σαν αθλητής μέχρι και την Απολλωνιάδα, ενώ διετέλεσε και μέλος της διοίκησης του Απόλλωνα. Επίσης σημαντική ήταν η συνεισφορά του και σαν χορηγός των "μελανόλευκων" ομάδων.
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, έκανε την ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση για τους θανάτους του Παναγιώτη Παπαγιαβή και του Ηλία Χριστόπουλου:

«Η αθλητική κοινότητα της πόλης πριν προλάβει να συνέλθει από το χαμό του εκλεκτού μέλους της Παναγιώτη Παπαγιαβή, δέχτηκε και δεύτερο σοκ με το θάνατο του Ηλία Χριστόπουλου. Τους αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη και οδύνη.

Ο Ηλίας Χριστόπουλος, ήταν γνήσιο τέκνο του Απόλλωνα κι ένας από τους σημαντικότερους διοικητικούς παράγοντες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ άψογα την περίοδο 2012-14 και να έχω αθλητή το γιό του.

Μπασκετμπωλίστας του συλλόγου και ο ίδιος ο Ηλίας, ήταν ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις τον ιστορικό σύλλογο να σταθεί όρθιος σε πολύ δύσκολες εποχές.

Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, στους οικείους του και στον Απόλλωνα».

* Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Υποστήριξη: SilkTech