O NOΠ έκανε το 1-0, νίκησε 12-6 τον Ιωνικό

Παρασκευή, Απρίλιος 21, 2023 - 9:19μμ
"Ζντο"

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία ο ΝΟ Πατρών επιβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Αντώνης Πεπανός, εύκολα με 12-6 του Ιωνικού Νικαίας στο πρώτο παιχνίδι της α' φάσης των play off του 75ου πρωταθλήματος πόλο της Α2 Ανδρών.

Η ομάδα της Αχαΐας είχε τον έλεγχο σε όλη την αναμέτρηση φτάνοντας άνετα στην επικράτηση και παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στις νίκες.

Το 3-2 έγινε πολύ εύκολα 9-3 και το ματς ολοκληρώθηκε, επί της ουσίας, πολύ πρόωρα.

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 4-3, 3-1. Διαιτήτευσαν οι Μπιράκης - Πολυχρονόπουλος

ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος, Πολλάτος, Κανελλόπουλος, Γεωργαράς 4, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Μπετχαβάς, Ανδρικόπουλος, Γκότσης 2, Πασσάς 2, Βικάτος 4, Σοφός, Κατσαρός και Βουτσινάς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαρούλης): Τσαλίκης, Φέγγος 1, Γέμελος, Ιωαννίδης, Ξενάκης 2, Κολλάρος 1, Σκαρτέλης, Καστρίτης , Μπαγλαϊτζής 1, Ζουρίδης, Ρουμάνης, Μπεχριούρης 1, Σιαμανδούρας.

* Επόμενο ματς, την Κυριακή 1.45 στη Νίκαια, ενώ αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας (η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες) θα παίξουν την Τρίτη στις 7μ.μ. στο Πεπανός.
* Ο νικητής προκρίνεται στους "4" της Α2 όπου θα διεκδικήσει την άνοδό του στην Α1.
* Υποδειγματική η εικόνα των εγκαταστάσεων στο "Πεπανός". Εικόνα που παραπέμπει σε κολυμβητήριο που τυγχάνει σημαντικής μέριμνας και φροντίδας. Tόσο οι εσωτερικοί χώροι, οσο και οι βοηθητικοί αλλά και ο περιβάλλων χώρος! Ευχαριστη έκπληξη με δεδομένο το τι "ξέραμε" όλα αυτα τα χρόνια. Αξίζουν τα επαινετά σχόλια για το έργο των διοικούντων.
* Αρκετός ο κόσμος στην κερκίδα, είδαμε πολλούς ΝΟΠατζήδες του παρελθόντος, ανάμεσά τους τον Γιώργο Κακουλίδη, τον Κώστα Σακκαλή.
* Ο Ιάσονας Πολλάτος είναι ο παίκτης του ΝΟΠ με το καλύτερο σερί συμμετοχών καθώς με τoν Ιωνικό (21/4) «αγωνίστηκε» για 85η συνεχόμενη φορά στα ισάριθμα 85 τελευταία επίσημα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech