Ο Ιάσονας Φωτήλας και η αναγνώριση του αθλήματος των τροχοπέδιλων

Τρίτη, Απρίλιος 18, 2023 - 9:52πμ
Ευχαριστίες από τον Πατραϊκό Όμιλο Τροχοπέδιλων

Το άθλημα των τροχοπέδιλων έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό απο το κόσμο της Πάτρας και μάλιστα έχει καταφέρει μέσα σε 2 χρόνια να αριθμεί πάνω απο 230 εγγεγραμμένα μέλη κάθε ηλικίας όπως εντοπίζουμε στο αρχείο μελών του Πατραϊκού Ομίλου Τροχοπέδιλων.
Σε ανακοίνωση του, ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων ευχαριστεί θερμά τον βουλευτή Αχαίας Ιάσονα Φωτήλα για τις ερωτήσεις που έθεσε στον αρμόδιο υπουργό αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλει το αθλητικό σωματείο της Πάτρας για την θεσμική αναγνώριση του αθλήματος.
Έως και σήμερα το άθλημα των τροχοπέδιλων στην Ελλάδα δεν εκπροσωπείται απο καμία ομοσπονδία και δεν έχει ειδική αθλητική αναγνώριση, γεγονός το οποίο επιφέρει σοβαρά προβλήματα όπως η διοργάνωση αγώνων και η σύσταση εθνικής ομάδας. Η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας σε επιστολή της διαβεβαίωσε τόσο τον βουλευτή Αχαίας όσο και τον Πατραϊκό Όμιλο Τροχοπέδιλων ότι έως τον Σεπτέμβριο του 2023 θα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να εντάξει τα τροχοπέδιλα στο δυναμικό της.

Υποστήριξη: SilkTech