Η αποφοίτηση του αθλητή της Ελευθέρας Πάλης Ιάσονα Παπαθανασόπουλου

Σάββατο, Απρίλιος 15, 2023 - 12:00μμ
Τα συγχαρητήρια από τον σύλλογό του Γ.Κ. Ολύμπια Club

"Η Διοίκηση του Συλλόγου Γ.Κ. Ολύμπια Club, οι προπονητές Ζαφείρης Ρέλλος και Γιώργος Ραλλής, αλλά και ολόκληρη η 'οικογένεια' της πάλης, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον αθλητή του συλλόγου μας Ιάσονα Παπαθανασόπουλο, ο οποίος στην σημερινή τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών, κατέστη Διπλωματούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΤΗΜΤΥ) της Πολυτεχνικής Σχολής του Ιδρύματος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ιάσονας, ενεργός αθλητής και πανελληνιονίκης στο άθλημα της ελευθέρας πάλης, με πολλές συμμετοχές, διακρίσεις και μετάλλια, τόσο σε εγχώρια πρωταθλήματα, όσο και σε διεθνή τουρνουά, παράλληλα με τις σπουδές του προπονούσε με πολύ μεγάλη επιτυχία και τα Τμήματα υποδομών του Συλλόγου, ενώ από το 2021 που ολοκλήρωσε την Σχολή Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛ.Ο.Π), είναι πλέον και επίσημος διαιτητής του αθλήματος.
Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει πάντα επιτυχίες και μια λαμπρή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξει να κάνει" αναφέρει σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή του ο πατρινός σύλλογος.

Υποστήριξη: SilkTech