«Άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια»: Η κατάθεση της 17χρονης για τον ποδοσφαιριστή

Πέμπτη, Απρίλιος 13, 2023 - 10:50πμ
«Είναι αθώος» λέει ο συνήγορός του

Τα όσα έγιναν στο μπαρ του Κολωνακίου χθες τα ξημερώματα, όπου διασκέδαζε η 17χρονη με τους συμμαθητές της από το Βέλγιο, περιέγραψε στους αστυνομικούς η ανήλικη που όπως καταγγέλλει δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.
«Ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε, εμένα και άλλα τέσσερα άτομα, στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει. Τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα» κατέθεσε η μαθήτρια σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στο μπαρ με έναν συμπαίκτη του συνέχισε να την παρενοχλεί, υποστηρίζει η μαθήτρια: «Με πλησίασε ξανά, ξεκίνησε να μου μιλάει, όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο».
Το κορίτσι ζήτησε, όπως λέει, βοήθεια από τους φίλους της για να φύγει από το VIP χώρο του μπαρ και μετά από λίγη ώρα επειδή δεν αισθανόταν καλά επέστρεψε με μια συμμαθήτριά της στο ξενοδοχείο τους. Εκεί πληροφορήθηκε στις 6:00 το πρωί ότι έγινε επεισόδιο στο μπαρ και οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Εκεί πήγε και η ίδια και αναγνώρισε τον 33χρονο.
Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο ίδιος παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν και αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη: «Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε» την 17χρονη σημείωσε ο δικηγόρος του 33χρονου ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
Ο Κλέιμαν κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης τη Μεγάλη Τρίτη σε μπαρ στο Κολωνάκι.
Ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού και πως: «Δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια».
Τόνισε πως: «Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, αύριο το πρωί θα απολογηθεί ο εντολέας μου. Ό,τι έχει να πει θα το πει αύριο ενώπιον του ανακριτή».
Σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να οδηγηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του στον ανακριτή και στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.
Ο Μπόρις Κλέιμαν απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του ανακριτή και κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας στο Κολωνάκι.
Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να απολογείται αργά το μεσημέρι, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις που έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του τερματοφύλακα ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία ούτε βιασμός».
Ο κατηγορούμενος τερματοφύλακας φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δηλώνει δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.
Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή δεν έκανε κάποια δήλωση μετά την απόφαση του ανακριτή, και όπως ανέφερε, ο πελάτης του θα τοποθετηθεί αργότερα μέσω των social media για την υπόθεση.
Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, μάλιστα είχε φτάσει στον ανακριτή με χειροπέδες για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού.
Ο ίδιος κατά την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή είπε: «Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίπoτα».
Στον ποδοσφαιριστή είχε ασκηθεί ποινική δίωξη βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.
Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία αφορούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, που εν προκειμένω είναι άνω των 15 ετών. Ωστόσο ο Εισαγγελέας αναβάθμισε την υπόθεση, θεωρώντας πως οι καταγγελλόμενες πράξεις συνιστούν βιασμό.
Στο πλευρό του Μπόρις Κλέιμαν βρίσκεται και η σύζυγος του, Λία. Μιλώντας στο ισραηλινό Sport5 δεν έκρυψε τη σιγουριά της ότι ο άνδρας της δεν έχει βιάσει την ανήλικη Βελγίδα.
«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος από κάθε έγκλημα», δήλωσε η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του.

Υποστήριξη: SilkTech