Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Τρίτη, Απρίλιος 4, 2023 - 12:00πμ
Mετά το 2-2 με τον Αρη

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Τέλος ο Μίτσελ από τους Πειραιώτες, μια ημέρα μετά την απίστευτη "γκέλα" της ομάδας με τον Άρη (2-2) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Μίτσελ Γκονζάλες. Όπως μεταδόθηκε στον "αέρα" του "ΣΠΟΡ FM 94,6" ο Ισπανός προπονητής παραιτήθηκε από τους Πειραιώτες, μια ημέρα μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Άρη, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η πίεση προς το πρόσωπο του μετά το 2-2 της Κυριακής (02.04) ήταν τέτοια που ο Ισπανός προπονητής δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί και παραιτήθηκε. Από το πρωί της Δευτέρας το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ισπανό τεχνικό, με την “Θύρα 7” να τον καλεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Στη συζήτηση που είχε με την διοίκηση στου Ρέντη -και ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ- ο Μίτσελ ήταν ανένδοτος, δεν άλλαξε άποψη, υπέβαλε την παραίτησή του και είναι πλέον παρελθόν από την ομάδα.

Η δεύτερη θητεία του 60χρονου Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου το 2022. “Μέτρησε” 32 παιχνίδια στους Πειραιώτες, με 18 νίκες, δέκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Συνολικά ο Ισπανός προπονητής έχει βρεθεί σε 122 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει έτσι τον τέταρτό του προπονητή τη φετινή σεζόν, μετά τους Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεραν και Μίτσελ.

Από εκεί και πέρα, η φημολογία αναφέρει ότι ο Ζοσέ Ανιγκό θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Στο.. κάδρο υπάρχει και αυτό του Γιάννη Οκκά (προπονητής της ομάδας Β των ερυθρολεύκων).

Υποστήριξη: SilkTech