Νίκες για ΝΟΠ και γυναίκες ΝΕΠ

Σάββατο, Απρίλιος 1, 2023 - 7:18μμ
Η ώρα των μικρών του ΝΟΠ

Για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε έναν αγώνα άνευ βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών επικράτησε του ΝΟ Ναυπλίου με σκορ 17-11, το απόγευμα του Σαββάτου στο «Αντώνης Πεπανός».

Ο αγώνας ήταν μια καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει της προετοιμασίας για τα play off/ play out.

Η ομάδα του ΝΟΠ εμφανίστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα ενώ οι νεαρότεροι αθλητές πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ για το ΝΟΠ ο Παπαχριστόπουλος με 4 γκολ ενώ ακολούθησαν οι Γκότσης και Νάσος Κρεμανταλάς με 3.

Η ομάδα του ΝΟΠ αφιερώνει τη νίκη στον άτυχο τραυματία Κωνσταντίνο Μπιτσάκο, στον οποίο εύχονται όλοι καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην πισίνα!

Τα 8λεπτα : 4-3, 3-1, 5-3, 5-4

ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Τριαντάφυλλος Γ., Πολάτος, Κανελλόπουλος 1, Γεωργαράς 1, Σοφός 2, Παπαχριστόπουλος 4, Δρίζης, Ανδρικόπουλος, Γκότσης 3, Βικάτος 2, Κατσαρός, Γιώτης Αχ., Κρεμανταλάς Αθ. 3, Κρεμανταλάς Κων. 1

* Από αυτούς για πρώτη φορά αγωνίστηκαν οι Μιχαήλ Δρίζης και τα αδέλφια Κώστας και Θανάσης Κρεμανταλάς, που μάλιστα πέτυχαν και τα πρώτα τους γκολ με το σκουφάκι του ΝΟΠ! Συγχαρητήρια σε όλους!
* Επόμενος αγώνας και τελευταίος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το Σάββατο 8/4 εκτός έδρας με το Νηρέα Γέρακα.

Εκαναν πάρτι τα κορίτσια

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ νίκησε με 13-8 τον ΝΟ Λάρισας σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής, που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Το πατρινό συγκρότημα δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και έφτασε στο ροζ φ.α. με την Ισαμπέλ Ρακ να πετυχαίνει 4 γκολ. Πλέον, η ΝΕΠ έχει ακόμα δυο παιχνίδια να δώσει για τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς εκκρεμεί και η συνάντηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για την 17η αγωνιστική (θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5/4).

Διαιτητές: Μαρκοπούλου-Χρονόπουλος. Τα 8λεπτα: 1-1, 5-3, 5-2, 2-2. Τα γκολ του ΝΟ Λάρισας πέτυχαν οι Κοκκίνου 2, Τουλουμτζίδου 3, Κολτσίδα 1, Ρότζερς 1 και Γαλανοπούλου 1.

ΝΕΠ (Δημήτρης Κρητικός): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Κρινά, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 2, Μαρία Μπαλάτσα 1, Μ. Πετάση, Κουρέτα 3, Μοίραλη 2, Ναυσικά Μπαλάτσα, Δήμητρα Κοντάκου, Ζήκου, Ανδρ. Κοντάκου, Λαμπάτου, Ρακ 4.

ΑΝΔΡΕΣ: Ο αγώνας υδατοσφαίρισης του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών 2022-2023 της 13ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4/2023 και ΩΡΑ: 15:30 στο κολυμβητήριο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

* Για το πρωτάθλημα Μίκρο που ξεκίνησε σήμερα, οι πιτσιρικάδες της ΝΕΠ ηττήθηκαν από τον ΝΟΠ στις λεπτομέρειες με σκορ 6-5, έπειτα από πολύ καλή και μαχητική εμφάνιση. Τα 8λεπτα: 3-1, 2-5. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Δημητρόπουλος 3 και Σκόνδρας 2.  Ο Απολογισμός:  Τρεις νίκες η ΝΕΠ φέτος στα ηλικιακά πρωταθλήματα (14-12 στους νέους, 15-9 στην β' φάση των εφήβων και 22-11 στην α΄' φάση των εφήβων), ενώ έχει τρεις ήττες (7-6 στο μίνι παίδων, 16-9 στους παίδες, 6-5 στους μίκρο).

Υποστήριξη: SilkTech