Η Παναχαϊκή άρχισε τις εξοφλήσεις * Δηλώσεις Παπαδόπουλου

Παρασκευή, Μάρτιος 24, 2023 - 6:17μμ
Η Παναχαϊκή

H ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ ανακοινώνει την εξόφληση των προσφυγών των ποδοσφαιριστών Παπατόλιου Αθανάσιου και Τσελεπίδη Τιμόθεου, οι οποίες προέρχονταν από την προηγούμενη ΠΑΕ, την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891.

Οι επόμενες τρεις προσφυγές θα διευθετηθούν μέσα στο επόμενο τριήμερο,λόγω διαδικαστικών θεμάτων διεκπεραίωσης.

Παπαδόπουλος

Λίγο πριν τον αγώνα με τα Χανιά, σήμερα Παρασκευή (24/03),ο προπονητής της ομάδας μας προχώρησε σε δηλώσεις.

Είπε χαρακτηριστικά:«Τα Χανιά είναι μια ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές,μέσα στην εξάδα, με πολύ υψηλούς στόχους. Θα είμαστε προσηλωμένοι και πολύ ταπεινοί, έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτό το παιχνίδι, αφήνουμε τα προβλήματα πίσω και κοιτάζουμε το αγωνιστικό κομμάτι. Πάντα να έχουμε στο μυαλό μας να μην ξεφύγουμε από το πλάνο μας. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Ομάδα Πρωτοβουλίας Φίλων Παναχαϊκής "Ιωάννης Κρητικός"

Δυστυχώς,το πρωτάθλημα της SL2 και οι ομάδες σε αυτό βρίσκονται στη θέση που είναι τα βατράχια στον βάλτο όταν τσακώνονται τα βουβάλια.Η πολιτεία,δυστυχώς,δεν είναι καν απούσα.Είναι παρούσα,με την κακή έννοια, εμπλεκόμενη σε έναν πόλεμο συμφερόντων.Αποτέλεσμα αυτού το σχετικό περιβάλλον να είναι τοξικό.

Τα παραπάνω όμως δεν αποτελούν δικαιολογία για οποιονδήποτε αυτοαποκαλείται επενδυτής στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι μία επένδυση ξεκινά με κόστος και στόχο.Πάνω απ'όλα όμως η όποια επένδυση για να είναι τελικά αποδοτική θα πρέπει να δημιουργεί σωστή εικόνα προς τα έξω.Φανταζόμαστε ότι καλύτερα αυτά τα γνωρίζουν οι Αμερικάνοι επενδυτές που βρίσκονται και λειτουργούν και έχουν προφανώς μαθητεύσει στην χώρα-καρδιά του οικονομικού κέντρου του κόσμου.
Κύριοι επενδυτές με απλήρωτο προσωπικό-εργαζόμενους καμία επένδυση δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή.Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό αμφιβάλλουμε για τις προθέσεις σας στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι η ανακοίνωση σας προσβάλλει τον κοινό νου.
Δυστυχώς στο πρόβλημα, την τελευταία εικοσαετία, δεν μπορεί να βρεθεί κάποια διέξοδος ούτε από τον αθλητικό οργανισμό της Παναχαϊκής.Εννοούμε την ερασιτεχνική, τον θεσμικό θεματοφύλακα του ονόματος και του εμβλήματος μας.Καμία ενέργεια, καμία πρωτοβουλία δεν έχει γίνει από μέρους της,με εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα την περίπτωση Καϋμενάκη πριν κάποια χρόνια.
Εμείς προσπαθούμε, ως ομάδα πρωτοβουλίας,να καλύψουμε αυτό το κενό με επαφές με τοπικούς και όχι μόνο παράγοντες.Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε οι ίδιοι παράγοντες.Η θέση μας είναι στην κερκίδα ως απλοί φίλαθλοι που ευελπιστούν να ζήσουν κάποιες στιγμές αντάξιες της πόλης μας και της ένδοξη ιστορίας του σωματείου μας.
Οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας:
Δρογγίτης Περικλής
Γαλάνης Κωνσταντίνος

Υποστήριξη: SilkTech