Ήφαιστος- Σπύρος Κρίθης: Με 6ο παίκτη τον κόσμο

Δευτέρα, Μάρτιος 20, 2023 - 2:00μμ
Στη 2η θέση του πρωταθλήματος οι πατρινοί

Με νίκη συνέχισε ο Ηφαιστος Πατρών στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο, κερδίζοντας τους Αργοναύτες Βόλου 50 - 48. Η πατρινή ομάδα γύρισε το ματς από το -19, και με εύστοχο δίποντο 6 δευτερόλεπτα πρίν τη λήξη πήρε το παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας του Ήφαιστου Σπύρος Κρίθης, ανάφερε: "Οφείλω ένα τεράστιο μπράβο και απέραντο σεβασμό σε όλους τους αθλητές μου που ήταν χθες στον αγώνα. Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
Έχω την τύχη εκτός από καλούς αθλητές να είναι και σπάνια παιδιά σαν προσωπικότητες.
Όσο αφορά τον χθεσινό αγώνα κάναμε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο με πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και λάθος αμυντική ισορροπία.
Στην συνέχεια για 12 περίπου λεπτά κολλήσαμε στην άμυνα των γηπεδούχων και βγήκαμε εκτός ρυθμού αγώνα με αποτέλεσμα να μείνουμε και 19 πόντους πίσω στο σκορ. Σε αυτό το σημείο με τεράστια ψυχικά αποθέματα βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση κάνοντας πιο ορθολογικές επιλογές και φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη.
Μεγάλο κέρδος ο μικρός σε ηλικία αθλητής Χρήστος Παπαθανασίου ( 12 ετών) που έδωσε την πιο σημαντική πάσα στο παιχνίδι και κάναμε το 50 - 48 που ήταν και το τελικό σκορ .
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό τν Ροϊτίκων και ήταν ο 6ος παίκτης της ομάδας."
Βαθμολογικά ο Ήφαιστος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (μαζί με το Βόλο) και με το 4 στα 4 στα εναπομείναντα παιχνίδια πάει στα χιαστί όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ (μπάσκετ με αμαξίδιο).

Υποστήριξη: SilkTech