Πάτραι: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Μυκόνου Μάκη Παπαδόπουλο

Πέμπτη, Μάρτιος 16, 2023 - 7:30μμ
Τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση κατά της διάρκειας του μεταξύ τους αγώνα στα Προσφυγικά

Η ανακοίνωση του Πάτραι: Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του AΠΣ ΠΑΤΡΑΙ εκφράζουν την θερμή τους συμπαράσταση και εύχονται ταχεία ανάρρωση προς τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Μυκόνου, Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση κατά της διάρκειας της μεταξύ μας αναμέτρησης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου της Γ' Εθνικής, στο γήπεδο Προσφυγικών.
Μέλη του συλλόγου μας από την πρώτη στιγμή, ευχήθηκαν στον άτυχο παίκτη και στους ανθρώπους της Α.Ε Μυκόνου να πάνε όλα καλά με την ανάρρωσή του, και να επιστρέψει γερός και γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.
Πάνω απ' όλα προέχει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να χαιρόμαστε τον κάθε αγώνα ποδοσφαίρου ως γιορτή.
Ακόμη οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την γιατρό του αγώνα, κυρία Βιβή Λουκοπούλου, η οποία με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση, αξιολόγησε από την πρώτη στιγμή την σοβαρότητα του περαστικού και έκανε ότι ήταν ιατρικά αναγκαίο, μέχρι να διακομιστεί ο ποδοσφαιριστής στο ΠΓΝΠ.

Υποστήριξη: SilkTech