Κιλιάν Εμπαπέ: Αυτή είναι η τρανς σύντροφός του

Δευτέρα, Μάρτιος 13, 2023 - 11:30μμ
Ερωτευμένος ο Γάλλος σούπερ σταρ

Κιλιάν Εμπαπέ (Kylian Mbappe) είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο τα τελευταία χρόνια κι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει ο γαλλικός αθλητισμός στα χρονικά του.
Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να είναι μόλις 24 ετών, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει όλες τις μεγάλες διακρίσεις, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2018 με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, σε ηλικία μόλις 19 ετών.
Η προσωπική ζωή του Κιλιάν Εμπαμπέ (Kylian Mbappe) απασχολεί, όπως είναι φυσικό, πολύ τα ΜΜΕ της χώρας του και όχι μόνον. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύματα για τις φημολογούμενες σχέσεις του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τι κι αν ο ίδιος αποφεύγει να σχολιάσει κάτι σχετικά.
Κιλιάν Εμπαπέ – Αυτή είναι η σύντροφός του
Το τελευταίο διάστημα φήμη που ξεκίνησε από ιταλικά μέσα ενημέρωσης, θέλει τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκεται σε σχέση και βιώνει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο και στην προσωπική του ζωή.
Συγκεκριμένα, η Corriere dello Sport αποκάλυψε πρόσφατα σε δημοσίευμά της πως ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε σχέση με το τρανς μοντέλο Ινές Ραού.

Το γαλλικής καταγωγής μοντέλο υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου στα 16 του χρόνια, ενώ σήμερα έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας ενώ ασχολείται και με την τηλεόραση. Για χρόνια η Ινές Ραού δεν είχε αποκαλύψει την προσωπική της ιστορία, όταν όμως αποφάσισε να το κάνει, τα γαλλικά tabloids γέμισαν με αναφορές στη ζωή της και το παρελθόν της. H Ινές Ράου και ο Κιλιάν Εμπαπέ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στις Κάννες, πριν από λίγους μήνες. Οι δυο τους φαίνεται να περνούν αρκετό χρόνο μαζί, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τους δείχνουν να διασκεδάζουν από κοινού σε ιδιωτικό γιοτ κατά τη διάρκεια διακοπών τους. Η 32χρονη Ινές Ραού και ο 24χρονος Κιλιάν Εμπαπέ δείχνουν ερωτευμένοι κι άκρως ευτυχισμένοι! ΠΗΓΗ: debater.gr
Υποστήριξη: SilkTech