Η άσκοπη ερώτηση στον προπονητή του Γιάνκτο περί ομοφυλοφιλίας - Αρνήθηκε να απαντήσει

Κυριακή, Μάρτιος 12, 2023 - 5:00μμ
O Γιάκουμπ Γιάνκτο ανέφερε σε συνέντευξή του πως ο προπονητής του δέχθηκε μία άσκοπη ερώτηση για το αν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος παίκτης να μοιράζεται τα αποδυτήρια με τους υπόλοιπους

Μία άσκοπη ερώτηση από δημοσιογράφο στον προπονητή του, Μπριάν Πρίσκε, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Marca o Γιάκουμπ Γιάνκτο.
Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, καθώς δεν ήθελε να κρύβεται και θέλει να απολαμβάνει τη ζωή όπως ο υπόλοιπος κόσμος, αναφέρθηκε στο ερώτημα που δέχθηκε ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας. Ένας Τσέχος δημοσιογράφος είχε την... απορία για το «εάν συνεχίζει ο Γιάνκτο να μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του;».
Όπως ήταν φυσικό, ο 45χρονος Δανός δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει, μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται αυτονόητο. Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη του ποδοσφαιριστή, η διοίκηση της ομάδας ανάφερε πως άπαντες παραμένουν ενωμένοι και δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, μιας και η ισότητα είναι μία βασική αρχή για τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Υποστήριξη: SilkTech