Φοίνικες Πάτρας: 3ος ο Μαργαρίτης-5ος ο Μαστρογιάννης

Πέμπτη, Μάρτιος 9, 2023 - 10:00πμ
Πρόκριση στη τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος έφηβων - νεανίδων

Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη , στην Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης και τη Χίο διεξήχθη στις 18-19 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, το οποίο αναδεικνύει τους πρωταθλητές της κάθε περιφέρειας, αλλά την ίδια ώρα δίνει και προκρίσεις για το το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο νησί της Σαλαμίνας πριν τις γιορτές του Πάσχα.
Στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος», στο Κουκούλι της Πάτρας, έγινε το Περιφερειακό πρωτάθλημα για Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο.
Οι αθλητές των Φοινίκων Πατρας, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ κατέλαβαν αντίστοιχα την 3η και 5η θέση και προκριθήκαν στη τελική φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Από την ομάδα αγωνίστηκε και ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΕΛΗΣ αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Ο παμπαίδας ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται με υποσχετική στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, περασε στους αγώνες νοκ άουτ κατακτώντας τη 2η θέση στο όμιλο του.
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΙΤΧΑΒΑ. που και αυτή έχει δοθεί με ετήσια υποσχετική στον ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ, εξασφάλισε την πρόκριση της αγωνιζόμενη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Χιου κατακτώντας τη 2η θέση.
Πρέπει να σημειωθει ότι δεν έγινε στην περιφέρεια μας η κατηγορία νεανίδων γιατί για μια δήλωση δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Οι αθλήτριες μας ΜΑΓΔΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΦΑΤΟΥ που είναι οι δυο πρώτες της κατάταξης στην περιφέρειας μας έχουν εξασφαλίσει τη συμμέτοχη τους λόγω της θέσης τους στο RL της κατηγορίας νεανίδων.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "OUT 예름 PERIOD HOME FOULS 1 G PLAYER ISSUE RESG"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος

Υποστήριξη: SilkTech