Ζεράρ Πικέ: Μετά από 13 χρόνια έδωσε εξηγήσεις για το «τρυφερό τετ α τετ» με τον Ζλάταν

Τετάρτη, Μάρτιος 8, 2023 - 6:00μμ
«Θα μπορούσα να φιληθώ μαζί του, αλλά ήμασταν στο πάρκινγκ της ομάδας»

Ο Ζεράρ Πικέ μιλώντας σε εκπομπή της λίγκας 7×7 που έχει δημιουργήσει, ονόματι Kings League, μίλησε για τη φωτογραφία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όσο ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2009-10, όπου ο φακός τους έπιασε να είναι πολύ κοντά προκαλώντας, τότε, σάλο στα ισπανικά ΜΜΕ.
Ο άλλοτε άσος των «μπλαουγκράνα» μίλησε για πρώτη φορά έκτοτε για το περιστατικό και εξήγησε τι συνέβη. «Εκείνη την στιγμή που βγήκε η φωτογραφία, είμαστε μπροστά στο αυτοκίνητό μου και κοντά βρίσκονται όλα τα ΜΜΕ. Για να μην παρεξηγηθώ, θα μπορούσα να φιληθώ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά όχι στο πάρκινγκ των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας», είπε ο Καταλανός επιχειρηματίας.
Υπογράμμισε, δε, πως εκείνη την εποχή στην Ισπανία υπέθεταν πως οι δύο παίκτες έχουν ερωτική σχέση μεταξύ τους με αφορμή αυτή τη φωτογραφία «αλλά αυτό το στιγμιότυπο βγήκε εκτός... κάδρου εντελώς και διαστρεβλώθηκε». Μια ημέρα μετά από εκείνο το περιστατικό είχε διαρρεύσει από το κλαμπ πως ο Πικέ είχε μάλλον κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και ο «Ιμπρα» έσπευσε να τον βοηθήσει, αλλά με τα χρόνια έχει επικρατήσει πως απλά το έκαναν για να δουν τις αντιδράσεις των ΜΜΕ.
Ο Πικέ στη συνέχεια αποκάλυψε και ποια ήταν η άμεση αντίδραση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όταν οι εκπρόσωποι του Τύπου βλέποντας το συμβάν μπροστά στα μάτια τους τον σταμάτησαν για να τον ρωτήσουν αν είναι γκέι κι αν έχει σχέση με τον Πικέ. «Τον σταματάνε, κατεβάζει το παράθυρο και τον ρωτάνε αν είναι γκέι. Κι εκείνος θύμωσε. Μάλιστα, είπε στο άτομο που τον ρώτησε έλα τώρα εσύ και η αδερφή σου στο σπίτι μου να δούμε ποιος είναι γκέι».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μαζί με τον Ζεράρ Πικέ κατέκτησε το ισπανικό πρωτάθλημα, τα Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στη μια σεζόν που έπαιξαν μαζί στο «Καμπ Νόου» προτού η Μπαρτσελόνα πουλήσει τον Σουηδό στράικερ στη Μίλαν καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον… άντεχε αφού ο «Ίμπρα» δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις μεθόδους του και να προσαρμοστεί απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και του Λιονέλ Μέσι.

Υποστήριξη: SilkTech