Ακαδημία των Σπορ: Στο Κερατσίνι παίζει την παραμονή του

Παρασκευή, Μάρτιος 3, 2023 - 12:00μμ
Τι δηλώνει για το παιχνίδι ο αθλητής Ανδρέας Μπιλάλης

Ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ μετά την μια εβδομάδα διακοπής του με την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου η Ακαδημία των Σπορ θα μεταβεί στο Κερατσίνι το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον τοπικό σύλλογο του Ολυμπιακού.
Η Πατρινή ομάδα έχει προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα που αναμένεται από πλευράς γηπεδούχων να είναι πολύ δυνατός μιας και εάν κερδίσουν θα έχουν μαθηματικές ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία.
Οι παίκτες του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού σε περίπτωση νίκης της Πατρινής ομάδας θα έχει εξασφαλίσει κατά πολύ την παραμονή της στην κατηγορία.
Ο αθλητής της Ακαδημίας των Σπορ Ανδρέας Μπιλάλης τονίζει: "Ξέρουμε την κρισιμότητα του αγώνα και για τις δύο ομάδες και θα ταξιδέψουμε στο Κερατσίνι με μοναδικό στόχο την νίκη και μόνον για να ξεμπερδεύουμε όσο μπορούμε νωρίτερα την υπόθεση παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν επαναπαυόμαστε, δουλεύουμε όλα τα παιδιά στις προπονήσεις και θέλουμε οι κόποι μας να πιάνουν τόπο.
Θέλω να πιστεύω ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα γυρίσουμε έχοντας μέσα στις αποσκευές μας την νίκη, ώστε να απολαύσουμε τους υπόλοιπους αγώνες που έχουμε χωρίς άγχος".

Υποστήριξη: SilkTech