Τσιτσιπάς: «Η καρδιά μας πονάει, σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος»

Πέμπτη, Μάρτιος 2, 2023 - 6:00μμ
Εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους στην τραγωδία των Τεμπών, ενώ ανέφερε πως σε μια τέτοια στιγμή πρέπει να ενωθούμε σαν έθνος

Τη βαθιά οδύνη και θλίψη του για την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στην κοιλάδα των Τεμπών, εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο 24χρονος τενίστας, μέσω ανάρτησης στο Instagram, έστειλε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους στο τραγικό αυτό δυστύχημα, ενώ παράλληλα, προέτρεψε τον ελληνικό λαό να σταθεί ενωμένος και να δείξει την αλληλεγγύη του σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας.
Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά:
«Αγαπημένοι μου Έλληνες ακόλουθοι, σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους. Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή την φρικτή τραγωδία. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε αυτούς και στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχθείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.
Καθώς θρηνούμε για τις απώλειες, ας πάρουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως Έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη».

 Το μήνυμά του για την τραγωδία στα Τέμπη

Υποστήριξη: SilkTech