Στην τελική ευθεία ο Απόλλων για το Λαύριο

Τρίτη, Φεβρουάριος 28, 2023 - 5:20μμ
Κρίσιμο παιχνίδι

Από ανακοίνωση της ΚΑΕ Απόλλων

"Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της ομάδα μας ενόψει του εκτός έδρας, αγώνα που θα δώσει το Σάββατο (17.00), με αντίπαλο το Λαύριο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Απόλλων Carna μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της , το απόγευμα της Τρίτης, θα δώσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Προμηθέα, στο κλειστό γήπεδο της ομάδας μας, στην Περιβόλα.

Σε αυτό το φιλικό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Βετούλας, θα έχει την ευκαιρία να κάνει νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος ενώ στο πρόγραμμα βρίσκονται όλοι οι παίκτες εκτός από τον Αμερικάνο Τέβιν Μακ ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών".

ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ

Ο σύγχρονος τεχνολογικά εξοπλισμός του μικροβιολογικού εργαστηρίου Αιμοδιάγνωση, ο καθημερινός εσωτερικός, αλλά και ο περιοδικός εξωτερικός ποιοτικός έλεγχος τους, σε συνδυασμό με την προθυμία, ευγένεια και άρτια ειδίκευση του προσωπικού, εξασφαλίζει στο μέγιστο την ταχύτητα και τον έλεγχο για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων ώστε να φτάσουν και να αποτελέσουν άριστο εργαλείο στα χέρια του κλινικού ιατρού και του εξεταζόμενου.

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με το Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Υποστήριξη: SilkTech