Η ΝΕΠ εκτός έδρας ισοπαλία στη Χίο 9-9 με ΠΕΚΕΒ

Πέμπτη, Φεβρουάριος 23, 2023 - 12:02πμ
Στο φινάλε εχασε τη νίκη

Στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, που έγινε νωρίτερα από τους υπόλοιπους, σήμερα Τετάρτη (22/2) το απόγευμα στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, η ΠΕΚΕΒ ήρθε ισόπαλη με τη ΝΕ Πατρών 9-9.

Τα «δελφίνια» θα μπορούσαν να αποδράσουν και με τη νίκη, καθώς στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου προηγήθηκαν με 8-6, όμως στη συνέχεια οι Χιώτες ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν τη ΝΕΠ.
O Φίλιππος Αντίοχος έγραψε το 8-9 υπέρ της ΝΕΠ, στο 1:26, αλλά ο Κωνσταντίνος Κώστας ισοφάρισε για την ΠΕΚΕΒ, στο τελικό 9-9, 42 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στην τελευταία τους επίθεση, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο.
Διαιτητές: Μαρκοπούλου-Κραβαρίτης. Τα 8λεπτα: 1-3, 2-1, 3-2, 3-3. Τα γκολ της ΠΕΚΕΒ: Κορακής 2, Παππάς 3, Βορριάς 1, Κώστας 3.
ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Κανελλόπουλος, Λυκούδης 5, Μπρακατσέλος, Τρασάι, Γουρδούπης, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς 1, Αντίοχος 2, Καραϊσκος 1, Δραγώνας, Τσίπης, Γιαννακόπουλος.
Προς από το τέλος του γ΄ 8λεπτου ο βοηθός προπονητή των «δελφινιών» Χρήστος Αργυρόπουλος δέχθηκε κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία.
Το κυρίως πιάτο της 9ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 25-26/2.
Υποστήριξη: SilkTech