ΠΑΟΚ: Η πάσα-όνειρο του Κωνσταντέλια θύμισε Μαραντόνα σε βελτιωμένη έκδοση

Τρίτη, Φεβρουάριος 21, 2023 - 4:30μμ
Tρέλανε την ποδοσφαιρική Ελλάδα με την αδιανόητη ασίστ του

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των Δικεφάλων απέναντι στην ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (19/02) επικρατώντας 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που όλο το κοινό στην Τούμπα και όχι μόνο υποκλίθηκε (ξανά) στο αστείρευτο ταλέντο του Γιάννη Κωνσταντέλια.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός το έδειξε μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό, αφού ήταν πρωταγωνιστής στην φάση του πρώτου γκολ της ομάδας του με μία ζογκλερική ασίστ που ήταν βγαλμένη από... άλλες εποχές, και συγκαταλέγεται αναντίρρητα σε μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του ελληνικό ποδοσφαίρου.

Αν και πεσμένος στο χορτάρι, κατάφερε να κάνει τρία αγγίγματα με τη μπάλα πριν τη δώσει στον Νάρεϊ, με το απίστευτο κοντρόλ του "Ντέλια" να φέρνει θύμησες ακόμα και από Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον "Θεό" του ποδοσφαίρου να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο όντας ξαπλωμένος στο χορτάρι στην εποχή που μεσουρανούσε στα γήπεδα.

Ακόμα και έτσι όμως, ο Κωνσταντέλιας έκανε ένα κοντρόλ παραπάνω ενώ από την πάσα που έδωσε, ευτύχησε να γίνει και ασίστ για να μπει η συγκεκριμένη φάση στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

πηγη: sport24.gr

Υποστήριξη: SilkTech