Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αραβαντινός

Τετάρτη, Φεβρουάριος 15, 2023 - 9:59πμ
Ο εκλιπών ήταν για πολλά χρόνια και μέχρι τον θάνατό του, μέλος της διοίκησης της Θύελλας, και μάλιστα κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αραβαντινός σε ηλικία 72 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη και συγκίνηση στην οικογένεια, τους οικείους του, φίλους, σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν.
Ο εκλιπών ήταν γνωστός επιχειρηματίας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Πατραϊκή κοινωνία και για πολλά χρόνια και μέχρι τον θάνατό του, ήταν μέλος της διοίκησης της Θύελλας, και μάλιστα κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου.

Ήταν παντρεμένος με τη Λένα Μητρέλη (συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο), με την οποία ήταν πολλά χρόνια μαζί, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά , την Μάρια, τον Κωσταντίνο και τον Νάσο που έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή το 2006.
Επίσης είχε πέντε εγγόνια τα οποία λάτρευε και ήταν υπερήφανος γι' αυτά. Την Έλενα, την Μελίττα, την Βασιλική, την Νικολέτα και τον Νάσο.
Το τελευταίο αντίο θα του πουν η οικογένεια και οι φίλοι του, σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αναλήψεως Πατρών.

Υποστήριξη: SilkTech