O ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Πέμπτη, Φεβρουάριος 9, 2023 - 5:00μμ
Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, από το Σάββατο 29/4 έως τη Δευτέρα 1/5

Ομαδική συμμετοχή και εκδρομή ΣΜΑΧ του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης. H σχετική ανακοίνωση:  "Αν θέλετε να τρέξετε τον πρώτο σας Μαραθώνιο ή να κάνετε το ατομικό σας ρεκόρ, ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" που διεξάγεται στις 30 Απριλίου 2023 είναι ο ιδανικός αγώνας!
Ο Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" αναδείχθηκε το 2019 ως ο 8ος καλύτερος Μαραθώνιος στον κόσμο στην συνολική αξιολόγηση μεταξύ 476 πιστοποιημένων Μαραθωνίων, η δε διαδρομή του αγώνα των 42.195μ που ξεκινάει από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερματίζει στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη θεωρείται επίπεδη και προσφέρεται για καλές επιδόσεις.
Πέραν του Μαραθωνίου, υπάρχουν και οι μικρότερες αποστάσεις των 10χλμ και 5χλμ, ώστε όλοι οι δρομείς να μπορούν να χαρούν τη δρομική γιορτή της Β. Ελλάδας.
Ο ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» διοργανώνει 3ημερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, από το Σάββατο 29/4 έως τη Δευτέρα 1/5, με κόστος 130€ το άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση και η διαμονή, σε δίκλινο δωμάτιο, για δυο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης..
Το κόστος του βασικού πακέτου συμμετοχής στους αγώνες για τα μέλη του Συλλόγου είναι 15€ για το Μαραθώνιο και 8€ για τους αγώνες των 10χλμ & 5χλμ, ενώ μειωμένες είναι οι τιμές και για τα υπόλοιπα πακέτα συμμετοχής (ενισχυμένο, πλήρες).
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μέσω email με το Σύλλογο ([email protected] ) ή τηλεφωνικά με τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Μητρούλια (τηλ. 6932319430) έως τις 24 Φεβρουαρίου".

Υποστήριξη: SilkTech