Πάτρα: Αντίστροφη μέτρηση για το F4 του πόλο

Πέμπτη, Φεβρουάριος 2, 2023 - 12:00μμ
Σήμερα η συνέντευξη τύπου στο "Α. Πεπανός"

Με τη Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (17.00), στο Εθνικό κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της αχαϊκής πρωτεύουσας, ανοίγει η αυλαία των Final 4 Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών, που φιλοξενούνται στην Πάτρα το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου.
Θυμίζουμε ότι, την Παρασκευή (3/2) θα διεξαχθούν οι Ημιτελικοί με το ακόλουθο πρόγραμμα σειράς αγώνων:
15.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Α)
17.00 ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Γ)
19.00 ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ)
21.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Α)
Το Σάββατο (3/2), οι δύο Τελικοί θα διεξαχθούν:
17.00 ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
19.00 ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΑΚ

Με τη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη το απόγευμα στις 5 στο φουαγιέ του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» δίνεται το σύνθημα της εκκίνησης μίας σπουδαίας διοργάνωσης που φιλοξενείται την Παρασκευή και το Σάββατο στην Πάτρα. Πρόκειται για το final 4 υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, μιας διοργάνωσης που καθιστά το ΠΕΑΚ Πάτρας για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστή στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας
Οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του «Αντώνης Πεπανός», θα υποδεχτούν έτσι τις 8 κορυφαίες ομάδες του θεσμού, που θα διεκδικήσουν το 45ο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών και αντίστοιχα το 6ο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών.
Ο Πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας καλωσορίζουν τις αποστολές των ομάδων και τους φιλάθλους που θα επισκεφθούν την πόλη για να παρακολουθήσουν τις σημαντικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό – Εθνικό και Ολυμπιακό Βουλιαγμένη (άνδρες) και Εθνικό-Βουλιαγμένη, Άλιμο-Ολυμπιακό (γυναίκες).
Παράλληλα ευχαριστεί την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Οι προσπάθειες της Διοίκησης θα συνεχιστούν έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ να φιλοξενήσουν διοργανώσεις ανάλογου ή και μεγαλύτερου επιπέδου

Υποστήριξη: SilkTech