Ναύπλιο: Νεκρός ποδοσφαιριστής που υπέστη ανακοπή

Δευτέρα, Ιανουάριος 30, 2023 - 9:37πμ
Στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τον 46χρονο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Κατέληξε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε καταρρεύσει μέσα στο γήπεδο έπειτα από ανακοπή που υπέστη, στο Ναύπλιο.
Ο 46χρονος ποδοσφαιριστής Θ.Σ. δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο άτυχος άνδρας κατέληξε, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά του και τον αθλητικό κόσμο της Αργολίδας.
Το χρονικό
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, επαγγελματίας στον χώρο των τουριστικών ειδών με κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο, κατέρρευσε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Δρεπάνου, κατά την διάρκεια του αγώνα Προίτος – Εθνικός Τολού.
Ο ποδοσφαιριστής του Προίτου υπέστη ανακοπή και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, το οποίο δεν εφημέρευε και άνοιξε μόνο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή.
Στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τον 46χρονο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Κλίμα οδύνης επικρατεί στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου έχουν σπεύσει η οικογένειά του και οι συναθλητές του.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Ναύπλιο, για τον αναπάντεχο θάνατο ενός 45χρονου πατέρα, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο.
Ο άνδρς ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του ετοιμάζεται να δώσει φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ η κόρη του πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Τα παιδιά και η σύζυγος του άτυχου άντρα ενημερώθηκαν χθες το απόγευμα και έσπευσαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως η μάχη για τον πατέρα και σύζυγο είχε ήδη χαθεί. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν.
Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, όταν ο 45χρονος ποδοσφαιριστής από το Ναύπλιο κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ σε όσους βρίσκονταν εκεί.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας για να παραλάβει και να μεταφέρει εσπευσμένα τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο Ναυπλίου.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ο άνθρωπος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ναυπλίου, το οποίο δεν εφημέρευε αλλά άνοιξε μόνο και μόνο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ό,τι άλλο χρειαζόταν.

Υποστήριξη: SilkTech