Παναχαϊκη: Παπαδόπουλος και Τριμμάτης για το νικηφόρο ματς με τον Ηρόδοτο

Δευτέρα, Ιανουάριος 30, 2023 - 12:00μμ
Όλα όσα δήλωσαν

Σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος, μετά το νκιφόρο ματς με τον Ηρόδοτο.  Συγκεκκριμένα είπε:«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και δύσκολο. Μας προβλημάτιζε γιατί είχαν νέους παίκτες και ήτανδύσκολες και οι καιρικές συνθήκες. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν χαρακτήρα και πήραμε μια σπουδαία νίκη, με καλή εμφάνιση και δυο γκολ. Ο αντίπαλος είχε τις στιγμές του αλλά είμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νική.Είμαστε μια ομάδα που κυνηγάμε την πρώτη θέση και το αποδεικνύουμε στο γήπεδο αυτό»
Ο "κοκκινόμαυρος παίκτης Α. Τριμμάτης, ανέφερε: «Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια,τώρα δουλειά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη Διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδα μας στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.
Ο Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί την πρόεδρο κ. Κατερίνα Τσαντηράκη, η οποία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, παρείχε στην ομάδα μας άριστη φιλοξενία και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την αξιοπρεπή προσπάθεια που κάνει η ίδια προσωπικά.
Η Παναχαϊκή υπόσχεται να ανταποδώσει την εξαιρετική φιλοξενία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση της ομάδας μας θέλει να συγχαρεί την διαιτητική τετράδα της αναμέτρησης του ματς με τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο, των κυρίων: Αλαμπέη Γεώργιου(ΕΠΣ Αθηνών), Τσολακίδη Λυκούργου (ΕΠΣ Αθηνών),Μητροφάνη Χρήστου(ΕΠΣ Αθηνών) και Κουκουράκη Γεώργιου (ΕΠΣ Χανίων) για την άψογη διαιτησία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech