Η Πατρινή εμβληματική δρομέας Μαρία Πολύζου στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου 2023

Τετάρτη, Ιανουάριος 25, 2023 - 7:30μμ
Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου συνεχίζονται

Η εμβληματική δρομέας Μαρία Πολύζου για μία ακόμη χρονιά στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που θα διεξαχθεί για 8η φορά στις 30 Απριλίου 2023 στο πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου.
Η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος στην κλασική απόσταση, από την πρώτη στιγμή στήριξε τη διοργάνωση και έχει συμμετάσχει πολλές φορές, τονίζοντας κάθε φορά την αγάπη της για τον Μαραθώνιο της Ρόδου και για το Νησί. Το 2022 ήταν μία ξεχωριστή χρονιά, γιατί παρουσίασε παράλληλα το βιβλίο της «Μην τα παρατάς» των εκδόσεων KEY BOOKS, στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου και στη Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου, αποσπώντας το θαυμασμό όλων για τη δύναμη της ψυχής και το μεγαλείο που κρύβει μέσα της.
Η Μαρία Πολύζου και φέτος στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου υπογραμμίζοντας: «Το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου τον έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί πρόκειται περί εξαιρετικού αγώνα στον οποίο αξίζει κάποιος να πάρει μέρος. Οι διοργανωτές είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι, η διαδρομή είναι υπέροχη δίπλα στη θάλασσα και την Παλιά Πόλη και η Ρόδος είναι από τους καλύτερους αθλητικούς προορισμούς για την άνοιξη».
Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/
Οι δρομείς αν δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους , έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή, συνδυάζοντας μάλιστα την παραμονή στη Ρόδο με την αργία της Πρωτομαγιάς.
Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Υποστήριξη: SilkTech