Ο Τάκης Πετρόπουλος στην κοπή πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

Τρίτη, Ιανουάριος 17, 2023 - 12:00μμ
Παραβρέθηκε και στης ΦΙΛΜΠΑ

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αθλητές και παρουσιάστηκε η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου για το 2023, ενώ ο Αντιδήμαρχος, στο σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχήθηκε σε όλους μια καλή και αγωνιστικά δημιουργική χρονιά, μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. Παράλληλα, επεσήμανε τις καλές σχέσεις και την στενή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με όλους τους αθλητικούς φορείς της πόλης και ειδικότερα με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πάτρας, αφιέρωσε δε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στους ιστιοπλόους ΑΜΕΑ της πόλης.
*Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Αντιδήμαρχος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΦΙΛΜΠΑ που πραγματοποιήθηκε στα Βραχνέικα (KartMania) στην οποία μαζί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης Διονύση Πλέσσα τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στις δράσεις της ΦΙΛΜΠΑ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech