Τέλος εποχής, έφυγε από τη ζωή ο «Λάρας»

Τετάρτη, Ιανουάριος 11, 2023 - 3:28μμ
Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος

Βαριά θλίψη στ ποδόσφαιρο της Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, που έμεινε γνωστός ως "Λάρας".

Ήταν η ζωντανή ιστορία της Θύελλας Πατρών, καθώς τίμησε τη φανέλα της ομάδας για πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής, ενώ δεν έπαψε να την παρακολουθεί από κοντά μέχρι και πέρυσι, πριν επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ανακοινωση των Παλαιμάχων:

Εφυγε ο κανονιέρης της Β' Εθνικής
Της ιστορικής ΘΥΕΛΛΑΣ
Λαράκι καλό ταξίδι καλό Παράδεισο
Εισουν για ολους υποδειγμα ποδοσφαιριστή
Αγάπησες την Θύελλα οσο κανεις αλλος..
Θερμα συλλυπητήρια σε ολους γιατί εισουν φιλος αδελφός πατέρας και κορυφαίος
Κανονιερης.Επαιξες με τρείς γενιές ποδοσφαιριστών συμπαικτης
Μεγαλη η θλιψη στην ποδοσφαιρική οικογενεια ολης της Πάτρας ..
Σ αγαπήσαμε πολύ Γιάννη
Ελαφρύ το χώμα
Η ΣΗΜΑΊΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Δήλωση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού
Μετά το άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Ζαφειρόπουλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο «Λάρας» όπως τον λέγαμε, ήταν ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές, που αναδείχτηκαν στους Τσίγκους των Προσφυγικών, γήπεδο με την ιστορία του οποίου δέθηκε άρρηκτα φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του Θύελλας, που δεν εγκατέλειψε ποτέ. Ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς γκολτζήδες, που ανέδειξε το Πατραϊκό ποδόσφαιρο, κυριολεκτικά φόβος και τρόμος των αντιπάλων του. Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για το θάνατο του και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στη Θύελλα».
Υποστήριξη: SilkTech