Απόλλων Πάτρας: Έναρξη συνεργασίας με την DATUM

Πέμπτη, Ιανουάριος 12, 2023 - 8:00πμ
Χορηγική ενίσχυση

Η ΚΑΕ Απόλλων Carna ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία πληροφορικής DATUM.
"Η DATUM Επιχειρηματικές Λύσεις δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής από το 2004, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις εξοπλισμού Hardware, Λογισμικών ERP, Mobile λύσεων, Τηλεπικοινωνιών, Κατασκευής Iστοσελίδων & e-Shop.
Παραμένει προσηλωμένη στις σύγχρονες τεχνολογίες, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο και αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση Ολοκληρωμένων Συστημάτων με επαγγελματισμό και συνέπεια.
Το ανθρώπινο δυναμικό της DATUM αποτελείται από πιστοποιημένα στελέχη που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους και τις τεχνικές τους γνώσεις, εξασφαλίζοντας την μέγιστη αποτελεσματικότητα των έργων που αναλαμβάνουν.
Η DATUM έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους Software & Hardware. Είναι πιστοποιημένος Premium Partner του ομίλου SoftOne και σημαντικός Business Partner διεθνών οίκων όπως Hewlett Packard, Dell,Lenovo, Cisco κ.α
Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Πληροφορικής στη Δυτική Ελλάδα με γραφεία στην Πάτρα (Αγ. Ανδρέου 163 & Μιαούλη) και στην Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού 229,Ν. Σμύρνη).
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Απόλλων Carna ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου" αναφέρει σχετικά η πατρινή ΚΑΕ.

Υποστήριξη: SilkTech