Δικαστική έρευνα για την παρεμπόδιση εισόδου των μελών του ΠΣΑΤ στα γήπεδα

Τετάρτη, Ιανουάριος 11, 2023 - 10:30μμ
Η ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ σχετικά με την παρεμπόδιση εισόδου των αθλητικών συντακτών στα γήπεδα, αναφέρει: Το Δ.Σ. Του ΠΣΑΤ θα συνεχίσει και αυτόν τον χρόνο τις προσπάθειες για να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα στον κλάδο μας, προβλήματα που τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση και βεβαίως με την πανδημία, έχουν αυξηθεί.
Και δεν είναι μόνο τα θέματα εργασίας κι αμοιβών, που είναι πάντως τα πιο σημαντικά, αλλά και τα εμπόδια που βάζουν κάποιοι στη δουλειά μας.
Αναφορικά με τα εμπόδια που τίθενται, υπάρχει σχετική δικαστική έρευνα στην οποία έχει κληθεί να καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.
Προκειμένου να συμβάλλουμε στην επιτυχή εξέλιξη της έρευνας, σας παρακαλούμε όπως μας στείλετε στο e–mail: [email protected], συγκεκριμένες περιπτώσεις (αγώνας, γήπεδο, χρονολογία) κατά τις οποίες τα τελευταία χρόνια παρεμποδίστηκε η είσοδος σας στους αγωνιστικούς χώρους.
Τα στοιχεία αυτά μπορείτε είτε να μας τα αποστείλετε σε αυτό το e-mail είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103631861 μέχρι και την Παρασκευή 13/01/2023 και ώρα 15:00.
Εννοείται ότι είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Υποστήριξη: SilkTech