Ο ΣΕΠΥ κοντά στους μελλοντικούς αστέρες της ελληνικής υδατοσφαίρισης

Τετάρτη, Ιανουάριος 11, 2023 - 12:00μμ
Στο τουρνουά Εθνικών Κλιμακίων Κ15

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου το τουρνουά Εθνικών Κλιμακίων Κ15, στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Ταλαντούχοι αθλητές απ' όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε μία πραγματική γιορτή και με τις εμφανίσεις τους επιβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο στο οποίο καλλιεργείται το άθλημα στη χώρα μας.
Ο ΣΕΠΥ δήλωσε παρών σε αυτό το τουρνουά με ουσιαστικό τρόπο. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές και μέλη του συνδέσμου μας, Φώντας Λεμπέσης, Ηλίας Μαχαίρας και Φώντας Μαρκόπουλος συνέλαβαν και υλοποίησαν την ιδέα αυτής της διοργάνωσης υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, με την ελπίδα όλων να εξελιχθεί σε θεσμό. Αθλητές από όλες τις περιφέρειες ανέδειξαν με τις εμφανίσεις τους το έργο που επιτελούν οι σωματειακοί προπονητές, με τον ΣΕΠΥ να στηρίζει την προσπάθειά τους με συνεχή σεμινάρια επιμόρφωσης.
Επιπλέον, ο ΣΕΠΥ ανέλαβε να προσφέρει σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση ένα αναμνηστικό μπλουζάκι. Είναι ίσως η πρώτη φορά που σύνδεσμος προπονητών στέκεται δίπλα σε ομοσπονδιακούς προπονητές, όχι μόνο ηθικά ή μέσω εθελοντικής εργασίας, αλλά και υλικά, καλύπτοντας εξ' ολοκλήρου το κόστος αυτής της ενέργειας και προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές ένα ενθύμιο ανεκτίμητης αξίας!
Ο ΣΕΠΥ αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί «ζωντανό» κομμάτι του αθλήματος, συμβάλλοντας στην εξέλιξη των προπονητών, καταθέτοντας προτάσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος και πλέον στηρίζοντας με όσες δυνάμεις έχει το έργο των ομοσπονδιακών προπονητών. Δεσμευόμαστε ότι θα υπάρξει και συνέχεια!

Υποστήριξη: SilkTech