22χρονος ποδοσφαιριστής διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ρίου

Τρίτη, Ιανουάριος 10, 2023 - 1:17μμ
Δύσκολες ώρες

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Ανάνηψης του Νοσοκομείου Ρίου, νοσηλεύεται ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας, που κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, στην επιχείρηση του πατέρα του, εν ώρα εργασίας.

Ο νεαρός που δίνει μάχη για τη ζωή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 22χρονος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του Ατρόμητου Λάππα αλλά και του Πάτραι.

Πριν λίγο καιρό είχε απολυθεί από φαντάρος.

ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΑΞΗ

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 22χρονος Δημήτρης Σκόνδρας. Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην Πάτρα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, είναι εγκεφαλικά νεκρός.
Η θεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Μαρία Σταθά Δελδήμου ανάρτησε την άσχημη είδηση:
«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!»

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή ΣΚΟΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο Δημήτρης αγωνιζόταν σε ομάδες της Ένωσής μας από πολύ μικρή ηλικία με το πρώτο του δελτίο στον Πήγασο Μπεγουλακίου ενώ αγωνίστηκε επίσης στα σωματεία-μέλη μας Αχαϊκός, Πάτραι, Άρης Πατρών, Ατρόμητος Πατρών, Ατρόμητος Λάππα, Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Δόξα Χαλανδρίτσας. Αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων την Τετάρτη 11/1/2023 και το Σαββατοκύριακο 14-15/1/2023 στην μνήμη του.

Υποστήριξη: SilkTech