Παναχαϊκή: Η αγωνιστική δράση των Κ19, Κ16 και Κ14

Παρασκευή, Ιανουάριος 6, 2023 - 1:00μμ
Η Κ19 υποδέχεται το Σάββατο τον ΟΦ Ιεράπετρας στο "Κάνιστρας"

Η Κ19 της Παναχαϊκής υποδέχεται το Σάββατο (07/01, 12:30) την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας στο Ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας , για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η Κ16 και Κ14 συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και για αυτή την εβδομάδα έχουν ρεπό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δυο μέρες πριν τον αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας, την Κυριακή (08/01, 14:45), σε έναν εντός έδρας αγώνα, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.
Όσον αφορά τις ομάδες που δεν αγωνίζονται στις τελευταίες αγωνιστικές είπε: «Κάποιος ομάδες δεν θα αγωνιστούν ούτε σε αυτή την αγωνιστική. Αυτό δεν είναι σωστό γιατί κάποιοι παίρνουν βαθμούς έτσι απλά, ενώ ο αγώνας κρίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές και ο κόπος των ποδοσφαιριστών είναι πολύ σοβαρός».
Για το παιχνίδι της Κυριακής (08/01) είπε: «Είμαι υποχρεωμένος να πω για τον ΟΦ Ιεράπετρας οτι έχει πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό και από 'μένα αλλά κι από τους παίκτες μου και είναι μια ευχάριστη έκπληξη ,γιατί κανείς δεν περίμενε ότι θα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση . Μια ομάδα πολύ δυνατή, που θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα όπως κι εμείς άλλωστε και γι' αυτό το λόγο αυτό το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι πολύ δύσκολο και θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε.Ερχόμαστε από μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε καλά. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα έτσι και αυτή την Κυριακή θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό . Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια σκέψη, στην κατάκτηση της νίκης. Σίγουρα δεν το καταφέρνεις πάντα αλλά σίγουρα προσπαθείς πάντα.»
Τέλος τόνισε: «Όποια παιδιά και να παίξουνε, όποια και να μπούνε μέσα , θα δώσουν το 100 τοις 100 τους! Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και βασικοί σ' αυτή την ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο και τον θέλουμε κοντά μας.»

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

"Άλλη μια Κυριακή, συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την ομάδα μας. Αύριο Κυριακή (08/01) θα τιμήσουμε για την προσφορά τους στην Παναχαϊκή τον κο. Γιάννη Ζερδεβά (1983-1994) και τον κο. Γιώργο Κυριακόπουλο (1990-1999).
Η Παναχαϊκή , αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία,της βραβεύει τους καλύτερους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για τη διαχρονική τους προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το μήνυμα οτι ο αθλητισμός μας ενώνει.
Όλα αυτά βραβεύοντας τους ανθρώπους που αποτελούν την ιστορία της.
Ο αθλητισμός είναι ιδέα, είναι ανάγκη έκφρασης και ευγενούς άμιλλας και δεν είναι θέμα ηλικίας και σωματικής δύναμης.
Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή (08/01) να τιμήσουμε αυτές τις δυο προσωπικότητες με την παρουσία και το χειροκρότημά μας, στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας".

Υποστήριξη: SilkTech