Χάμιλτον: «Είμαστε ακόμη η καλύτερη ομάδα»

Τετάρτη, Ιανουάριος 4, 2023 - 7:00μμ
Εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την νέα χρονιά

Δεν μπορεί να κρύψει την ανυπομονησία του για την ερχόμενη σεζόν ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος σε δηλώσεις που παραχώρησε εξήγησε πως η Mercedes εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ομάδα, ενώ υποστήριξε πως ξέρουν τι πρέπει να διορθώσουν από τη νέα χρονιά.
«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι που πήραμε τη νίκη στη Βραζιλία. Ήταν μία τεράστια ώθηση για την ομάδα. Πηγαίνοντας στο χειμώνα, η ομάδα ξέρει την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει στον τομέα της εξέλιξης. Είμαστε ακόμη η καλύτερη ομάδα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συνοχή και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη χρονιά», τόνισε ο Χάμιλτον.
«Η βελτίωσή μας είναι φοβερό σημάδι. Για μία μεγάλη περίοδο δεν μπορούσαμε ούτε να κατανοήσουμε τα προβλήματά μας για να τα λύσουμε. Ήταν πολύ δύσκολο, διότι προσπαθούσαμε συνεχώς και όλο και κάτι επιπλέον προέκυπτε. Είχαμε πολλά προβλήματα. Οπότε το να φτάσουμε στο σημείο να κερδίσουμε είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε όμως τι χρειαζόμαστε και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά το χειμώνα», κατέληξε ο Βρετανός.

Υποστήριξη: SilkTech