Η Πάτρα εκτός F8 στο 48ο Kύπελλο Ελλάδας

Τρίτη, Ιανουάριος 3, 2023 - 9:44πμ
Αποτυχία για Προμηθέα αλλά και Απόλλωνα

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Κολοσσός και Πανιώνιος είναι οι οκτώ αυτές ομάδες. Από τη φετινή σεζόν το Κύπελλο γίνεται με τη μορφή του Final 8, με το μεγάλο ραντεβού να δίνεται στις 16-19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στα "Δύο Αοράκια".
Υπενθυμίζεται πως στις 17 Δεκεμβρίου ο Πανιώνιος έκλεισε μία θέση για την οκτάδα του θεσμού, αν και αγωνίζεται στην Β' Εθνική κατακτώντας το νεοσύστατο "UNICEF Trophy".
Να σημειωθεί ότι τα ζευγάρια του Final-8, αλλά και συνολικά το bracket του Κυπέλλου θα γίνουν γνωστά μετά από κλήρωση για τη θέση που θα καταλάβει ο Πανιώνιος, καθώς μπορεί να πάρει από το νούμερο 1 έως το 8. Από κει και πέρα, ανάλογα με ποια θα είναι αυτή θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακατατάξεις στις επτά ομάδες της Basket League.
Για παράδειγμα αν πάρει την 5η θέση, τότε θα καταλάβει και την 5η θέση στο bracket και θα παίξει απέναντι στην τέταρτη ομάδα της τελικής βαθμολογίας του πρώτου γύρου κι αντίστοιχα από το πέντε και κάτω θα πάρουν τις υπόλοιπες θέσεις (6, 7, 8).
Tα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και ανάλογα με την κλήρωση του Πανιωνίου, τα ζευγάρια θα είναι όπως στα πλέι οφ και ως εξής: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5.

Υποστήριξη: SilkTech