Πέρασαν υπέροχα προπονούμενοι στην Πάτρα

Πέμπτη, Ιανουάριος 5, 2023 - 6:20μμ
(φωτ. αρχείου)

"Στις ημέρες των Χριστουγέννων είχαμε την τύχη και χαρά ένας επίλεκτος αριθμός αθλητών του ΣΑΚΑ να φιλοξενηθούμε μαζί με αθλητές 6-7 σωματείων στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας που έχει δημιουργήσει ο δήμος Πάτρας.

Μια πρωτοβουλία με επικεφαλής τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού κύριο Πετρόπουλο, τον δήμαρχο κύριο Πελετίδη, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου, τον συντονισμό του προπονητή Γιάννη Δαγκόγλου αλλά και του αγαπητού συνεργάτη Βασίλη Σουβαλιώτη, καθώς και την συμπαράσταση του τεχνικού συμβούλου ΣΕΓΑΣ κύριου Κωνσταντίνο Μπούσια.

Όλοι οι αθλητές που φιλοξενήθηκαν έτυχαν άψογης συμπεριφοράς από το Παμπελοποννησιακό στάδιο και τον πρόεδρο του σταδίου κύριο Ζώτο. Το πανέμορφο δάσος Καλογριάς, αλλά και την παραλία της που προσφέρθηκε για μία βουτιά από όλους τους αθλητές -45 τον αριθμό- μετά την κοπιαστική προπόνηση, αλλά και το πάρκο Αγυιάς (παραλία ΕΟΤ) φιλοξενία και αγκάλιασμα από προπονητές, αθλητές και γονείς τους που μόνο …καλοί συγγενείς πρώτου βαθμού σου παρέχουν.

Γνώρισα συναδέλφους προπονητές όπως τον Θόδωρο Λάζαρη, Ολυμπία Λυμπεράτου, αλλά και παλιούς φίλους πρωταθλητές ξυπνώντας όμορφες αθλητικές αναμνήσεις από τα νιάτα μας, προπονητές που στους αγώνες, η αδρεναλίνη, η πίεση, το άγχος των αγωνιζομένων αθλητών μας, δεν μας δίνει τη δυνατότητα για ανταλλαγή προπονητικών  απόψεων, αλλά ή για στενότερη ψυχική επαφή που είχαμε σ’ αυτό το camp. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω όλους, πόσο μάλλον οι αθλητές μας που συνδύασαν διακοπές, εκδρομή, προπόνηση και αθλητική επιμόρφωση από το σεμινάριο υψηλού επιπέδου του αγαπητού φίλου Γιάννη Δακγόγλου στην αίθουσα τύπου της αείμνηστης «Αλέκας Σιούλη».

Όλοι μας φύγαμε ευτυχισμένοι, κλείνοντας το επόμενο ραντεβού που θα είναι σύντομα, κατόπιν επιτακτικής θέλησης των αθλητών, γιατί τέτοιες προπονητικές συγκεντρώσει τα οφέλη προς τους αθλητές, αλλά και στους προπονητές είναι τεράστια.

Ένα απλό μεγάλο ευχαριστώ στην αθλητικομάνα Πάτρα και την δημοτική αρχή για τα ανοιχτά αθλητικά μυαλά που έχουν προς όφελος της νεολαίας μας και τον αθλητισμό".

* Του Γιάννη Οικονόμου
, προπονητή στίβου

Υποστήριξη: SilkTech