Ναδάλ: "Έκλαψα όταν σκόραρε ο Μέσι το τρίτο γκολ του τελικού"

Τρίτη, Δεκέμβριος 27, 2022 - 10:00πμ
Οι Ναδάλ και Μέσι τρέφουν τεράστιο θαυμασμό ο ένας για τον άλλον

Οι Ραφαέλ Ναδάλ και Λιονέλ Μέσι τρέφουν τεράστιο θαυμασμό ο ένας για τον άλλον και ο θρύλος του τένις αποκάλυψε τη συγκίνησή του για την επιτυχία της Αργεντινής στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Ο Ναδάλ αποκάλυψε ότι δάκρυσε, καθώς ο Λιονέλ Μέσι ενέπνευσε την Αργεντινή να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.
"Χωρίς να υποστηρίζω την Αργεντινή, όταν ο Μέσι έβαλε το τρίτο γκολ του τελικού, ξέσπασα σε κλάματα. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση που έβλεπα κάποιον τόσο σπουδαίο να πετυχαίνει αυτό που του έλειπε αφού υπέφερε τόσο πολύ γι' αυτό", είπε ο Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι θυσίες χρειάζονται για να είσαι επί χρόνια στο ανώτατο επίπεδο του αθλητισμού.
Μένει να δούμε για πόσο καιρό ακόμα θα είμαστε τυχεροί και θα παρακολουθούμε τους Ναδάλ και Μέσι να πρωταγωνιστούν στα αθλήματά τους, με τον 36χρονο Ισπανό να τοποθετείται επί του θέματος.
"Στους λάτρεις ενός αθλήματος, δεν τους αρέσει όταν κάποιος που θαυμάζουν αποσύρεται. Δεν θες να δεις τον Μέσι ή τον Τάιγκερ (Γουντς) να αποσύρεται. Μου αρέσει κι εμένα να τους βλέπω στην τηλεόραση και θέλω να συνεχίσω να τους βλέπω", είπε χαρακτηριστικά ο Ράφα.
Με 22 Grand Slam στην πλάτη του, ο Ναδάλ θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά στην Αυστραλία, παίρνοντας μέρος στο United Cup με την Εθνική Ισπανίας ενώ μετά θα εγκατασταθεί στη Μελβούρνη για την υπεράσπιση του τίτλου του στο Australian Open.
Πηγή: tennis24

Υποστήριξη: SilkTech