United Cup: «Μολών λαβέ!» - Το μήνυμα του Τσιτσιπά για στήριξη στην Εθνική

Δευτέρα, Δεκέμβριος 26, 2022 - 7:00μμ
Το μήνυμα και οι συμβουλές του

Ο Έλληνας τενίστας ζήτησε στήριξη από τους φίλους της εθνικής μας ομάδας κι έδωσε ορισμένες συμβουλές ενόψει United Cup (29/12-8/1).
H Eλλάδα θα πάρει μέρος στη νέα μεικτή διοργάνωση, έχει προσδοκίες και η αποστολή αποτελείται από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μιχάλη Σακελλαρίδη, Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Σαπφώ Σακελλαρίδη.
H εθνική θα παίξει στο Περθ και οι αντίπαλοί της στο γκρουπ είναι το Βέλγιο και η Βουλγαρία. Το μήνυμά του Τσιτσιπά στο Instagram:
«Είναι ωραίο να ακούω ότι είστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να υποστηρίξετε την Ελλάδα στο United Cup. Είναι ένα μεγάλο τουρνουά στο οποίο παίρνουν μέρος οι καλύτεροι στον κόσμο, οπότε είναι σίγουρο ότι θα γίνει μια σπουδαία και ανταγωνιστική διοργάνωση.
Ως φίλαθλοι, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δείξετε την αγάπη και τη στήριξη στην ομάδα σας:
Φορέστε τα χρώματα και τις εμφανίσεις της ομάδας. Αυτό θα δημιουργήσει την αίσθηση της ενότητας και της αλληλεγγύης μεταξύ φιλάθλων και παικτών
Εμψυχώστε την ομάδα σας στους αγώνες. Είτε μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες ζωντανά είτε να παρακολουθήσετε από το σπίτι, φροντίστε να δείξετε την υποστήριξή σας και να ενθαρρύνετε την ομάδα σας.
Μοιραστείτε την υποστήριξή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιήστε hashtags και μοιραστείτε ενημερώσεις και φωτογραφίες της ομάδας σας για να δείξετε την υποστήριξή σας και να βοηθήσετε στη διάδοση της είδησης.
Γενικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμείνετε αισιόδοξοι και να πιστεύετε στην ομάδα σας. Με την υποστήριξή και την ενθάρρυνση σας, θα μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και ελπίζουμε να φέρουν στο σπίτι μια νίκη για την Ελλάδα! #MolonLabe».

Υποστήριξη: SilkTech