Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Παναχαϊκής

Τρίτη, Δεκέμβριος 20, 2022 - 5:52μμ
Για τον ΠΑΟ Ρουφ

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο δικό της ματς με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ και πιο συγκεκριμένα, τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι και αποβολή παίκτη του ΠΑΟ Ρουφ, καθώς και των δύο ανύπαρκτων οφσάιντ που αν δεν είχαν καταλογιστεί θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει νωρίτερα το σκορ, αλλά και μετά από αυτά που συνέβησαν στο ματς Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β',

θέλει να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι απαιτεί αντικειμενική, δίκαιη και 50-50 διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όχι μόνο στα δικά της, αλλά και όλων των ομάδων που συμμετέχουν στην Super League 2.

Τα όσα συνέβησαν σε 2 συνεχόμενες αγωνιστικές, ακόμη και σε παιχνίδια με τηλεοπτική κάλυψη, δεν βοηθάνε το ποδόσφαιρο, ούτε και την εμπορικότητα του πρωταθλήματος.
Οι αγώνες που ολοκληρώθηκαν δεν γυρίζουν πίσω, ούτε όσα προηγήθηκαν! Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να αλλάξει το αύριο.

Περιμένουμε από δω και στο εξής να διεξάγονται αγώνες με δίκαιες διαιτησίες και τον βαθμολογικό πίνακα να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι σήμερα.
Καλούμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να πράξει ως προς αυτή την κατεύθυνση.

ΥΓ1: Συνιστούμε στον κόσμο μας, στο ματς με την Athens Kallithea, να φερθεί έξυπνα και να μην πέσει σε καμία παγίδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
ΥΓ2: Καλούμε τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού Αχαΐας να σβήσουν οποιεσδήποτε σκιές και φήμες κυκλοφορούν στις ποδοσφαιρικές πιάτσες, όσον αναφορά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2".

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Την Πέμπτη  (22/12, 14:45) η Παναχαϊκή υποδέχεται την Athens Kallithea  στο γήπεδο Παναχαϊκης Γ.Ε., για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων διαμορφώνεται ως εξής:
• Γενική είσοδος: 10€ 
• Γενική είσοδος για γυναίκες: 5€
• Θέσεις VIP: 20€
 
Η διάθεση των 50 εισιτηρίων για ανέργους θα γίνει ως εξής:
· Τηλεφωνικό ραντεβού στο 2610 222777
· Βεβαίωση κάρτας ανεργίας σε ισχύ 
Η είσοδος για παιδιά έως 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
 
Διευκρινήσεις για τους φιλάθλους:
Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο).
    •    Οι κάτοχοι διαρκείας VIP θα εισέλθουν από την Θύρα 2.
    •    Οι κάτοχοι διαρκείας RED θα εισέλθουν από την Θύρα  2 .
    •    Οι κάτοχοι διαρκείας LADIES θα εισέλθουν από τις Θύρες 2 ή 4.
    •    Οι κάτοχοι διαρκείας BLACK θα εισέλθουν από την Θύρα 4.

ΜΜΕ:
Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν τον αγώνα, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό email στο [email protected] μέχρι την Πέμπτη (22/12) και ώρα 11:00, ώστε να εξασφαλίσουν θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία.


Η είσοδος τους θα γίνει από την Θύρα 2.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Λίγο πριν το ματς της ομάδας μας με την Athens Kallithea, την Πέμπτη (22/12, 14:45), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, ο προπονητής Σουλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.
Αρχικά είπε για την προπόνηση: «Η σημερινή προπόνηση χωρίστηκε σε δυο κομμάτια, αυτοί που έπαιξαν ακολούθησαν ένα πρόγραμμα πιο χαλαρό, τα υπόλοιπα παιδιά δούλεψαν εντατικά και αύριο θα είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας, το παιχνίδι θα γίνει πολύ γρήγορα. Η Athens Kallithea θα είναι πιο ξεκούραστη από εμάς γιατί άλλο να παίζεις 45 λεπτά και άλλο 90.»
Στη συνέχεια τόνισε πως: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η βαθμολογία για εμένα δεν είναι η πραγματική, κάποιες ομάδες που είναι πιο ψηλά από εμάς δεν έπρεπε να είναι εκεί. Βλέπω κάποια πράγματα όπως τα χθεσινά, λάθος αποφάσεις εις βάρος μιας ομάδας κι αυτό με κάνει να πιστεύω πως κάτι γίνεται και δε μ' αρέσει. Έπρεπε η διαφορά μας στον βαθμολογικό πίνακα να είναι πιο μικρή από τον πρώτο και τον δεύτερο. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά.»
Κλείνοντας είπε πως : «Η Athens Kallithea είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, θα την αντιμετωπίσουμε. Όσο δύσκολο είναι για εμάς , άλλο τόσο δύσκολο είναι και για εκείνους. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος που θα έρθει θα μας δώσει δύναμη και παλμό, και θα έχουμε ενέργεια. Νομίζω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Ελπίζω οι διαιτητικές αποφάσεις να είναι ίδιες για όλους , δηλαδή 50-50.»
Αναλυτικά η δήλωσή του:

Η Κ19

Η Κ19 της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22/12, 16:00) την αντίστοιχη ομάδα της Athens Kallithea στο γήπεδο των Προσφυγικών, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η Κ16 και Κ14 συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και για αυτή την εβδομάδα έχουν ρεπό.

Υποστήριξη: SilkTech